کد: 209778223 دی 1403 ساعت 06:35

هدیه آقاکریم به پرسپولیس: زوج مخوف در خط حمله

علی علیپور و عیسی آل‌کثیر در فرم بسیار خوبی آماده بازی سپاهان می‌شوند.
هدیه آقاکریم به پرسپولیس: زوج مخوف در خط حمله

به گزارش "ورزش سه"، علی علیپور و عیسی آل‌کثیر در دوره مربیگری خوان کارلوس گاریدو تحت فشار زیادی قرار داشتند. دو مهاجم ایرانی گلزن سرخپوشان با سابقه درخشش و گل‌های متعدد به استقلال هفته‌های زیادی را بدون گلزنی سپری می‌کردند.

البته وضعیت علی علیپور بهتر از عیسی بود و چند گل برای تیمش زد اما همچنان نتوانسته بود فرم دلخواه خود را در حضور مجدد در پرسپولیس به رخ بکشد.

بعد از اخراج گاریدو، کریم باقری در دو بازی تحت هدایتش به عیسی آل‌کثیر و علی علیپور از ابتدا در خط حمله میدان داد و آنها را آنقدر در زمین نگه داشت تا بالاخره دروازه حریفان را باز کردند. زوج عیسی-علیپور در دو بازی خیبر و هوادار پنج گل به ثمر رساندند تا پایان خوشی را در نیم فصل اول تجربه کنند.

این دو بازیکن در دیدار دوستانه برابر چادرملو نیز از ابتدا به میدان رفتند و علیپور دو گل و عیسی آل‌کثیر یک گل به ثمر رساند. حالا سرخ‌ها با این زوج آماده در خط حمله به استقبال سوپرجام خواهند رفت و این دو مهاجم انگیزه فراوانی برای کسب یک جام دیگر در پرسپولیس دارند.

2133275
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
49اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

هدیه آقاکریم به پرسپولیس: زوج مخوف در خط حمله | ورزش سه