کد: 210087205 بهمن 1403 ساعت 18:05

بازگشت ۲ بازیکن مصدوم استقلال مقابل ملوان

محمدحسین اسلامی و زبیر نیک‌نفس در دسترس کادرفنی قرار گرفتند.
بازگشت ۲ بازیکن مصدوم استقلال مقابل ملوان

به گزارش "ورزش سه"، آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال در شرایطی برگزار شد که دو بازیکن مصدوم این تیم زبیر نیک‌نفس و محمدحسین اسلامی به تمرینات گروهی اضافه شدند و با تصمیم موسیمانه می‌توانند مقابل ملوان به میدان بروند.

با توجه به شرایط بدنی این دو بازیکن و دوران مصدومیت بعید به نظر می‌رسد که نیک‌نفس و اسلامی در ترکیب اصلی قرار بگیرند اما شانس اسلامی برای حضور کوتاه یا یک نیمه‌ای مقابل ملوان دور از انتظار نیست و او احتمالا بعد از مدت‌ها به ترکیب اضافه خواهد شد تا در فرم مسابقه قرار بگیرد.

استقلال در این مسابقه ماشاریپوف را به دلیل مصدومیت و میلاد زکی‌پور را در اختیار نخواهد داشت و دیدیه اندونگ بعد از پشت سرگذاشتن دوران محرومیت به ترکیب اضافه خواهد شد.

دیدار استقلال و ملوان از هفته هفدهم لیگ برتر شنبه از ساعت 15:45 در ورزشگاه سیروس قایقران برگزار خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار