کد: 210211710 بهمن 1403 ساعت 13:3442.6K بازدید

وداع کریم با شغلی که تازه یادش گرفته بود

کریم باقری آخرین بازی خود به عنوان سرمربی را با برد پشت سر گذاشت.
وداع کریم با شغلی که تازه یادش گرفته بود

به گزارش “ورزش سه”، شکست مقابل سپاهان و تساوی برابر ذوب‌آهن، تردیدهایی را در مورد درستی تصمیم اخراج گاریدو و همچنین تئوری تحول با کادرفنی جدید به وجود آورده بود، اما شکست تراکتور، یک برگ برنده و اعتبار بسیار خوب را به کادرفنی جدید پرسپولیس داد.

با این حال سرمربی جدید از روی سکوها نمایش تیمش را تماشا می‌کرد، اسماعیل کارتال. او با ابراز خشنودی از نمایش پرسپولیس گفت که اگر آنها همیشه اینطور باشند، قهرمان خواهند شد.

2141138

کریم باقری در این مدت پرسپولیس را از موقعیت خسته ذهنی خارج کرد و به جایی رساند که آنها برابر تراکتور نمایش مسلط و سزاوارانه را ارائه کردند و برنده شدند. البته نباید از نقش دیگر اعضای کادرفنی هم گذشت که در این بازی آنالیز بسیار خوبی از حریف داشتند.

اما به هر حال دوران سرمربیگری کریم باقری با سه برد دلچسب مقابل خیبر، هوادار و تراکتور به پایان رسید تا سرخپوشان دوباره به مرز متوسط دو امتیاز برسند.

کریم باقری هم وداعی خشنودانه با جایگاه سرمربی داشتم دوباره به موقعیت خود به عنوان دستیار سرمربی بازگشت و البته با توجه به شناخت از تیم و ارتباط مستقیم زبانی با کارتال، می‌تواند نقش پررنگ‌تری را هم ایفا کند.

2141139
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
24اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

وداع کریم با شغلی که تازه یادش گرفته بود | ورزش سه