دورسون پنالتی خراب شده دربی را در یزد تمرین کرد!
اسماعیل کارتال دوباره به سردار دورسون در زدن ضربه پنالتی اعتماد کرده است.

به گزارش "ورزش سه"، سردار دورسون در دربی پایتخت روز سختی را پشت سر گذاشت و در لحظهای حساس پنالتی خود را از دست داد. البته این ضربه به دلیل جلو آمدن سید حسین حسینی تکرار شد، اما این بار حسین کنعانیزادگان پشت توپ ایستاد و گلزنی کرد. با این حال، اسماعیل کارتال همچنان به مهاجم ترکیهای-آلمانی خود بهعنوان پنالتیزن اول پرسپولیس اعتماد دارد و قصد ندارد او را از این وظیفه کنار بگذارد.
این موضوع در گرم کردن پیش از بازی با چادرملو کاملاً مشهود بود. دورسون برخلاف سایر بازیکنان، پس از پایان گرم کردن، دیرتر از همه به رختکن رفت و بهتنهایی دروازه خالی را هدف گرفت. او بارها پنالتی زد و در تمام ضربات، همان سبک خاص خود را تمرین کرد؛ یعنی مکث قبل از ضربه و پرش کوتاه پیش از شوت.

به نظر میرسد کارتال همچنان به سبک پنالتیزنی دورسون اعتقاد دارد و حذف او از این مسئولیت را گزینه مناسبی نمیبیند. مهاجم سرخها هم با تمرینهای ویژه قصد دارد در فرصت بعدی، این اعتماد را با یک ضربه بینقص پاسخ دهد. باید دید آیا او در این بازی فرصت زدن پنالتی را پیدا خواهد کرد یا خیر.