شهداب برای بازگشت به بهترین فرم او نیاز دارد
پاسور تیم والیبال شهداب یزد به امید جبران پا به میدان خواهد گذاشت.

به گزارش "ورزش سه"، ایلشن داوودیپور پاسور بيست و یک ساله تیم والیبال شهداب یزد که پدیده فصل قبل ليگ برتر والیبال ایران بود، در این فصل نوسان زیادی را داشت و نتوانست درخشش سال قبل خود را تکرار کند.
داوودیپور در بازی رفت مرحله پلیآف لیگ برتر والیبال ایران، برای شهداب یزد بازی کرد ولی نتوانست آنطور که باید و شاید عملکرد خوبی را از خود به نمايش بگذارد و جدالش را به میهایلو میتیچ پاسور صربستانی پیکان تهران باخت.
عملکرد ناامیدکننده او باعث شد تا مهدی مهدوی، سرمربی تیم شهداب یزد، از علیرضا بهبودی باتجربه در ست چهارم استفاده کند و او به روی نیمکت رفت.
داوودیپور که هدفش رسیدن به پیراهن تیم ملی واليبال ایران است، قصد ندارد قافیه را به این راحتیها ببازد و خیلی زود از لیگ برتر والیبال ایران خداحافظی کند. به همین منظور او در بازی دوم تیمش مقابل پیکان تهران که دوشنبه قرار است برگزار شود، هرچه در توان دارد و تا کنون آموخته است را نمایش خواهد گذاشت تا جدال را به بازی سوم در شهر یزد بکشاند.