کد: 211348525 اسفند 1403 ساعت 01:17

قطع همکاری آژاکس و هونتلار به دلیل سندرم فرسودگی!

کلاوس یان هونتلار به دلیل سندرم فرسودگی شغلی از باشگاه آژاکس جدا شد.
قطع همکاری آژاکس و هونتلار به دلیل سندرم فرسودگی!

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه آژاکس اعلام کرد که قرارداد خود را با کلاوس یان هونتلار، بازیکن سابق و مدیر این باشگاه، به دلیل ابتلا به سندرم فرسودگی شغلی فسخ کرده است.

هونتلار، مهاجم سابق آژاکس، در سن ۴۱ سالگی یکی از مدیران فنی باشگاه بود. او وظایفی مرتبط با انتقال بازیکنان از تیم‌های پایه به تیم‌های حرفه‌ای را بر عهده داشت. با این حال، این گلزن سابق مدتی بود که دیگر وظایف خود را انجام نمی‌داد و اکنون طرفین تصمیم به جدایی گرفتند.

الکس کروئس، مدیر فنی باشگاه آژاکس، در بیانیه‌ای اعلام کرد: «کلاوس یکی از اعضای واقعی خانواده آژاکس است. خوب خواهد بود اگر او بتواند دوباره به باشگاه ما بازگردد، اما سلامت در اولویت قرار دارد. از او برای کارهایی که در اینجا انجام داده است تشکر می‌کنیم و برای بهبودی‌اش آرزوی قدرت و موفقیت داریم.»

هونتلار در طول دوران حرفه‌ای خود ۲۵۷ بازی برای تیم آژاکس انجام داد و موفق به زدن ۱۵۸ گل شد. او همچنین دو بار قهرمان لیگ هلند با تیم آمستردام شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

قطع همکاری آژاکس و هونتلار به دلیل سندرم فرسودگی! | ورزش سه