کد خبر : 2116978 | 15 فروردين 1404 ساعت 08:00 | 12.8K بازدید | 21 دیدگاه

اورونوف می‌خواهد فیکس بازی کند

اوستون اورونوف، هافبک ازبکستانی پرسپولیس، این روزها با انگیزه و تلاش فراوان در تمرینات حاضر شده و خودش را برای بازگشت به ترکیب اصلی آماده می‌کند.

اورونوف می‌خواهد فیکس بازی کند

به گزارش "ورزش سه"، اورونوف که مدتی به دلیل مصدومیت از ترکیب اصلی دور بود، در تمرینات اخیر یکی از پرتلاش‌ترین بازیکنان تیم بوده و نشان داده که از نظر بدنی و آمادگی کاملاً شرایط مطلوبی دارد. او در تلاش است تا نظر مثبت کادر فنی را جلب کند و دوباره جایگاه ثابتی در ترکیب پیدا کند.

این بازیکن ازبک در بازی مقابل شمس آذر قزوین آماده بود که حداقل یک نیمه بازی کند، اما کادر فنی برای جلوگیری از ریسک، تنها در دقایق پایانی او را به میدان فرستاد. این تصمیم از سوی کادر پزشکی و مربیان اتخاذ شد تا روند بازگشت او با اطمینان بیشتری پیش برود.

پرسپولیس که برای حفظ امیدهای قهرمانی خود به سه امتیاز تمام بازی‌های باقی‌مانده نیاز دارد، ممکن است در دیدار برابر استقلال خوزستان تغییراتی در ترکیب اصلی داشته باشد. اورونوف با دوندگی بالا و قدرت درگیری‌اش می‌تواند گزینه‌ای ایده‌آل برای خط هافبک باشد و حضورش در ترکیب اصلی دور از انتظار نخواهد بود.

به نظر می‌رسد اسماعیل کارتال به او به‌عنوان یک مهره کلیدی در هفته‌های حساس پایانی لیگ نگاه می‌کند و در صورتی که این روند ادامه داشته باشد، اورونوف می‌تواند یکی از برگ‌های برنده پرسپولیس در ادامه فصل باشد.

دیدگاه‌ها