
به گزارش "ورزش سه"، قرعهکشی لیگ قهرمانان اروپا باعث شد رئال به لیورپول بخورد و این به معنی قرار گرفتن آرنولد در برابر تیم سابقش است.
پس از یک تابستان طولانی و پر از جنجال درباره انتقال آرنولد به رئال مادرید؛ جایی که این مدافع راست پس از اعلام جداییاش، با سوتهای اعتراضآمیز برخی از هواداران لیورپول روبهرو شد، این دو تیم در آنفیلد به مصاف یکدیگر میروند.
آرنولد در تابستان گذشته پس از پایان قراردادش با لیورپول، بهصورت آزاد به رئال مادرید پیوست. او تمام دوران حرفهایاش را در لیورپول سپری کرده بود و حالا برای نخستین بار با پیراهنی غیر از لیورپول در آنفیلد به میدان میرود.
طبق گزارش اتلتیک، آرنولد هنوز از نظر بدنی کاملاً آماده نیست و ممکن است در این دیدار دقایق زیادی بازی نکند. این منبع افزود که به احتمال زیاد، ترنت در بازی مقابل لیورپول روی نیمکت خواهد نشست و فده والورده از ابتدا در پست دفاع راست بازی خواهد کرد.
آرنولد روز گذشته در مصاحبهای گفت که فارغ از نوع استقبالی که در ورزشگاه «آنفیلد» از او خواهد شد، همیشه لیورپول را دوست خواهد داشت.

او در گفتوگویی با شبکه «پرایم ویدیو اسپورت» گفت: «وقتی قرعهکشی انجام شد، تقریباً همه احساس کردند که این دیدار سرنوشت بود، انگار قرار بود چنین صحنهای اتفاق بیفتد.»
او ادامه داد: «البته آنها تیم بزرگی هستند، بنابراین میدانستم که در مقطعی دوباره مقابل لیورپول بازی خواهم کرد؛ چه در برنابئو و چه در آنفیلد. اما این اتفاق خیلی سریعتر از چیزی که فکر میکردم افتاد. احساسات متناقضی دارم؛ بازی خیلی سختی خواهد بود، ولی واقعاً برایش هیجانزدهام.»
آرنولد تأکید کرد که اگر موفق شود دروازه تیم سابقش را باز کند، شادی نخواهد کرد.
او گفت: «من همیشه این باشگاه را دوست خواهم داشت و تا ابد هوادارش میمانم. همیشه بابت فرصتهایی که در لیورپول به من داده شد و چیزهایی که با هم بهدست آوردیم، سپاسگزارم. آن خاطرات برای همیشه با من خواهند ماند.»