کد: 211957325 فروردين 1404 ساعت 20:1419.1K بازدید

سند ورزشگاه‌ استقلال و پرسپولیس به نام وزارت!

معاونت تربیت بدنی شهرداری تهران اعلام کرد که دو ورزشگاه امام رضا (ع) و شهید کاظمی به وزارت ورزش انتقال یافته است.
سند ورزشگاه‌ استقلال و پرسپولیس به نام وزارت!

به گزارش "ورزش سه"، بحث انتقال مالکیت دو ورزشگاه امام رضا (ع) و شهید کاظمی در شهر تهران به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از مدت‌ها قبل وجود داشته و حالا مشخص شد که سند این دو مجموعه ورزشی به نام وزارت ورزش و جوانان خورده است.

حسین اوجاقی، معاون ورزش شهرداری تهران، در این خصوص گفت: در تفاهم‌نامه‌ای که چندی قبل میان وزارت ورزش و شهرداری منعقد شد، قرار بر این شد که دو ورزشگاه امام رضا (ع) و شهید کاظمی به وزارت ورزش انتقال یابد و در ازای آن بخشی از ورزشگاه تختی که پارکینگ‌های این مجموعه بود به شهرداری منتقل شود تا امور مربوط به شهری را در آنجا دنبال کنند.

ورزشگاه امام رضا (ع) در اختیار آکادمی باشگاه استقلال قرار دارد و ورزشگاه شهید کاظمی نیز محل برگزاری تمرینات پرسپولیس است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

سند ورزشگاه‌ استقلال و پرسپولیس به نام وزارت! | ورزش سه