کد: 212296409 اردیبهشت 1404 ساعت 08:10

مهاجم سابق ایتالیا به ضرب‌وشتم فرزندش متهم شد!

دنی اوسوالدو، مهاجم سابق تیم ملی ایتالیا، توسط همسر سابقش متهم به ضرب‌وشتم فرزندش شده است.
مهاجم سابق ایتالیا به ضرب‌وشتم فرزندش متهم شد!

به گزارش "ورزش سه"، دنی اوسوالدو، مهاجم سال‌های نه‌چندان دور تیم ملی ایتالیا و اینتر، درگیر یک پرونده رسوایی جدید شده و آنا اورتلینگر، همسر سابقش او را به ضرب و شتم فرزندشان متهم کرده است.

طبق ادعای اورتلینگر که در سایت روزنامه موندو دپورتیوو منتشر شده است، این حادثه عجیب در روز ۱۳ ژانویه ۲۰۲۵ رخ داده است. همسر سابق اوسوالدو در خصوص این ماجرا گفت: "آن شب اوسوالدو بعد از داد و فریاد کردن، پسرم را به دیوار چسباند و از آنجایی که راست دست است، با مشت به سر، دنده‌ها و بازوی چپ او ضربه زد.

پسرم بعد از آن روی مبل نشست و شروع به اشک ریختن کرد. در حالی که اوسوالدو با خونسردی تمام به او گفت حالا نقش قربانی را بازی می‌کنی؟ حالا گریه می‌کنی؟

اوسوالدو سپس دوباره به پسرم حمله‌ور شد و او را روی مبل خواباند و دوباره با مشت به سرش ضربه زد و حتی گوش چپ پسرم را گاز گرفت. اوسوالدو همچنین از ماه دسامبر تاکنون هیچ حق نفقه‌ای برای فرزندمان پرداخت نکرده است."

گفتنی است اوسوالدو و همسرش چند ماه پیش به دلیل آن‌که همسرش او را به مصرف مواد مخدر متهم کرده بود از یکدیگر جدا شده‌اند و درگیری اوسوالدو با همسرش چند روز قبل از جدایی آنها اتفاق افتاده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

مهاجم سابق ایتالیا به ضرب‌وشتم فرزندش متهم شد! | ورزش سه