کد خبر : 2123515 | 11 اردیبهشت 1404 ساعت 14:06 | 15.6K بازدید | 11 دیدگاه

بدون ریخت و پاش بیش از حد

انقلاب در خط حمله: تابستان شلوغ برای لیورپول

مدیران لیورپول قصد دارند خریدهای قابل توجهی را در پنجره نقل و انتقالات تابستانی امسال انجام دهند.

انقلاب در خط حمله: تابستان شلوغ برای لیورپول

به گزارش "ورزش سه"، لیورپول پس از قهرمانی در فصل ۲۵–۲۰۲۴ لیگ برتر انگلیس، حالا بودجه قابل توجهی در اختیار دارد و کاملاً آگاه است که برای حفظ برتری نسبت به رقبای داخلی مثل منچسترسیتی و آرسنال - که انتظار می‌رود در تابستان پیش‌رو هزینه‌های هنگفتی انجام دهند - نیاز به تقویت ترکیبش دارد.

آرنه اشلوت که تا به حال در دوران کوتاه مربیگری‌اش در آنفیلد شاهد تحرک زیادی در بازار نقل‌ و انتقالات نبوده، حالا در حال طراحی برنامه‌های جذب بازیکن با همکاری هیئت مدیره این باشگاه است. او در حال شناسایی پست‌هایی‌ است که نیاز به تقویت دارند و اهداف احتمالی نیز در دست بررسی‌ هستند.

دیلی میل در گزارشی در این باره نوشت: «لیورپول برای تابستان پول برای خرج‌ کردن دارد و این کار را خواهد کرد. البته نباید اغراق کرد و از واژه‌هایی مثل صندوق جنگ نقل‌ و انتقالات استفاده کرد. قرار نیست سیاستی شبیه تاد بولی در چلسی یا شیخ منصور در روزهای اول سیتی را ببینیم.

2180701

اما این باشگاه قطعاً هزینه خواهد کرد و آرنه اشلوت از بودجه‌ای قابل توجه برخوردار خواهد بود - در چارچوب مدل اقتصادی باشگاه لیورپول که مبتنی بر خریدهای هوشمند است. خرید بی‌منطق نخواهند داشت اما برخی پست‌ها مشخصاً برای بهبود در نظر گرفته شده‌اند.»

بر اساس این گزارش، پس از درخشش دوباره محمد صلاح با ۳۳ گل در این فصل، جذب یک مهاجم اولویت اصلی باشگاه است: «لیورپول صددرصد به دنبال جذب یک مهاجم است. همچنین تقویت سمت چپ خط دفاعی در دستور کار است. می‌توان با اطمینان گفت که این دو بخش حتماً ارتقا پیدا خواهند کرد. پس از آن، بسته به خروجی‌ها ممکن است یک مدافع میانی، یک هافبک و حتی یک وینگر نیز جذب شوند.»

بخشی از سیاست خرید بازیکن در لیورپول بستگی به فروش بازیکنان دارد و به نظر می‌رسد بعضی از بازیکنان در آستانه جدایی هستند. از جمله داروین نونیز که پس از سه فصل پرفراز و نشیب، آینده‌اش در آنفیلد در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

دیلی میل در ادامه مدعی شد: «در پست مهاجم، دلیل نیاز واضح است: داروین نونیز انتظارات را برآورده نکرده، دیوگو ژوتا از نظر آمادگی بدنی و فرم دچار مشکل بوده و لوئیس دیاز هم علیرغم تلاش‌هایش در پست مهاجم نوک جواب نداده و بهتر است در بال چپ بازی کند.»

اشلوت هم بارها به این موضوع اشاره کرده که لیورپول نتوانسته است حریفان را با اختلاف گل زیاد شکست دهد. بسیاری از بردها با اختلاف‌های بسیار کم بوده‌اند، برخلاف تیم گواردیولا که غالباً با برتری پرگل پیروز می‌شود.

2180700

در میان گزینه‌های مطرح، هیوگو اکیتیکه از آینتراخت فرانکفورت به‌ عنوان گزینه‌ای جدی مطرح شده است. نام‌هایی مانند متئوس کنیا و لیام دلاپ منتفی دانسته شده‌اند و درباره ویکتور اوسیمن نیز فعلاً هیچ نشانه‌ای مبنی بر مذاکرات یا پیشرفت در صحبت‌ها وجود ندارد.

دیدگاه‌ها