کد خبر : 2123523 | 11 اردیبهشت 1404 ساعت 14:43 | 4.7K بازدید | 14 دیدگاه

شهداب به‌زودی بمب منفجر می‌کند

باشگاه شهداب در روزهای آینده فعالیت نقل و انتقالاتی ویژه‌ای خواهد داشت.

شهداب به‌زودی بمب منفجر می‌کند

به گزارش "ورزش سه"، تیم شهداب یزد که فصل گذشته با هدایت مهدی مهدوی تا آستانه قهرمانی لیگ برتر والیبال ایران پیش رفت، در نهایت با یک بازگشت دراماتیک از سوی فولاد سیرجان، عنوان قهرمانی را از دست داد و به نایب‌قهرمانی رضایت داد. با این حال، شهداب در سال‌های اخیر همواره به‌عنوان یکی از مدعیان اصلی رقابت‌ها شناخته شده و قصد دارد این روند را در فصل آینده نیز ادامه دهد.

در نخستین گام، باشگاه شهداب قرارداد دو بازیکن کلیدی خود یعنی یونس جوان و شایان مهرابی را تمدید کرد؛ بازیکنانی که نقش پررنگی در عملکرد موفق تیم در فصل گذشته داشتند. این تمدیدها نشان می‌دهد که مدیران شهداب به حفظ انسجام تیمی و ایجاد ثبات فنی توجه ویژه دارند.

اما این تنها آغاز فعالیت‌های نقل و انتقالاتی باشگاه یزدی است. شهداب در روزهای آینده از چند خرید بزرگ و سرنوشت‌ساز رونمایی خواهد کرد. مدیران این باشگاه، در تلاش هستند تا با تقویت همه‌جانبه تیم، ترکیبی قدرتمند و مدعی را روانه لیگ کنند. حال باید دید آیا شهداب می‌تواند این بار گام آخر را محکم‌تر بردارد و جام قهرمانی را به یزد بیاورد یا بار دیگر فولاد سیرجان و دیگر رقبا مانع این هدف خواهند شد؟

دیدگاه‌ها