اطلاعاتی دارم که میخواهند تیم را جمع کنند:
صادقی: فصل آینده سال استقلال خواهد بود
امیرحسین صادقی با امیدواری نسبت به فصل آینده استقلال صحبت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، امیرحسین صادقی پیشکسوت استقلال پیش از شروع بازی این تیم با آلومینیوم اراک، صحبتهایی انجام داد و با امیدواری نسبت به آینده باشگاه استقلال ابراز نظر کرد.
او در این باره گفت: “خیلی اتفاقات برای استقلال افتاد. من از سالی که فوتبالم را در سال 96 کنار گذاشتم، به عنوان یک هوادار کنار تیم بودم. جواد نکونام، فرهاد مجیدی، محمود فکری و بسیاری از کسانی که در استقلال بودند، برای من اهمیت دارند و به عنوان کسی که از استقلال به جام جهانی رسیدم، وظیفه میدانستم که از تیم حمایت کنم.”
صادقی همچنین به حضور تاجرنیا و هولدینگ خلیج فارس اشاره کرد و گفت: “با توجه به این حضور، اتفاقات خوبی برای تیم خواهد افتاد. اطلاعاتی که از باشگاه کسب کردم نشان میدهد که به غیر از اتفاقات تلخی که منجر به تغییر 6 سرمربی و 3 مدیرعامل در تیم شده، حالا اتفاقات خوبی در راه است و برنامههایی برای جمع کردن تیم وجود دارد و نقطه عطفی برای تیم خواهد بود.”