کد خبر : 2123951 | 13 اردیبهشت 1404 ساعت 09:30 | 31.7K بازدید | 16 دیدگاه

توپ بگیر، گل بزن و پاس‌گل بده؛

وقتی نمی‌دانید توپ را چیکار کنید به میرجلیلی بدهید

مهدی میرجلیلی، ستاره و گلر تیم ملی فوتبال ساحلی، در دیدار با موریتانی، دو پاس گل داد و چندین سیو نجات بخش داشت.

وقتی نمی‌دانید توپ را چیکار کنید به میرجلیلی بدهید

به گزارش "ورزش سه"، دلیلی وجود دارد که میرجلیلی بهترین پاسور تیم ملی ساحلی در جام ملت‌های آسیا بوده است. او فراتر از وظایف خود در محوطه جریمه عمل می‌کند و کمتر دروازه‌بانی به اندازه او برای شرکت در حملات به این اندازه ریسک می‌پذیرد. محافظ قفس توری تیم ملی در دیدار نخست جام جهانی برابر موریتانی، با شروع مجدد خط‌کشی شده‌اش برای رضا امیری، زمینه ساز گل اول شد و به همان شکل یک موقعیت گل برای موحد محمدپور خلق کرد که ضربه آکروباتیک این ستاره به دروازه موریتانی راه پیدا نمود.

ویدئو: 374715
ویدئو: 374716

میرجلیلی در جریان این مسابقه و همانند همیشه با بداهه نوازی با توپ و روپایی زدن، در حملات تیم ملی شرکت کرد و حسابی بازیکنان تیم موریتانی را آزار داد. ملی‌پوشان ساحلی با اطمینان از اینکه میرجلیلی غرایز و مهارت‌ بازی با پای قوی دارد، آزادانه در جلوی زمین جایگیری می‌کنند و همین موضوع حریفان را در عمق زمین خودی تحت فشار قرار می‌دهد و آنها را در آنجا نگه می‌دارد.

گلر تیم ملی در بازی نخست، با چابکی خود چندین واکنش تماشایی نشان داد و اگر شاگردان نادری در فاز تدافعی دقت عمل بهتری داشتند و اشتباهات فردی کمتری از آن‌ها سر می‌زد، میرجلیلی از شانس زیادی برای جایزه بهترین بازیکن زمین برخوردار بود. عنوانی که به شیخ بلیخر بازیکن جوان موریتانی تعلق گرفت.

2181444

دیدگاه‌ها