کد خبر : 2124234 | 14 اردیبهشت 1404 ساعت 01:22 | 16.5K بازدید | 38 دیدگاه

کریستین اصلانی:

مقابل بارسا مهم‌ترین ماموریت سال را داریم

کریستین اصلانی، هافبک اینتر، می‌گوید هدف آن‌ها صعود به فینال چمپیونزلیگ است و می‌خواهند بارسلونا را حذف کنند.

مقابل بارسا مهم‌ترین ماموریت سال را داریم

به گزارش "ورزش سه"، کریستین اصلانی پس از پیروزی تیمش مقابل هلاس ورونا و گل سه امتیازی‌اش از روی نقطه پنالتی، در گفت‌وگو با دازن از اتحاد تیم و اهمیت دیدار پیش‌رو برابر بارسلونا صحبت کرد.

اینتر پس از تساوی ۳-۳ مقابل بارسلونا در ورزشگاه المپیک مونتجوئیک، باید سه شنبه شب در بازی برگشت نیمه نهایی چمپیونزلیگ از حریف اسپانیایی‌اش میزبانی کند که اصلانی آن را مهمترین بازی سال می‌داند.

اصلانی در ابتدای صحبت‌هایش گفت: «فرقی ندارد چه کسی بازی می‌کند، همه باید برای موفقیت تیم تلاش کنیم چون تیمی قدرتمند داریم.»

او با اشاره به نبرد حساس برابر بارسلونا در بازی برگشت نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا افزود: «سه شنبه یک مسابقه بسیار مهم پیش‌رو داریم و باید به خوبی برای آن آماده شویم، چون این مهم‌ترین بازی سال اینتر است.»

2181976

وقتی از اصلانی پرسیده شد آیا اینتر می‌توانست در تمام رقابت‌ها تا پایان پیش برود، او پاسخ داد: «هدفمان این بود که در تمام رقابت‌ها تا آخر راه پیش برویم. متأسفانه در کوپا ایتالیا حذف شدیم و در سری‌ A هم امتیازاتی را از دست دادیم، اما هر اتفاقی ممکن است بیفتد. ما می‌خواهیم به فینال چمپیونزلیگ برسیم، چون قبلاً آن را تجربه کرده‌ایم و می‌دانیم چه معنایی دارد.

می‌دانستیم بازی امروز سخت خواهد بود چون اکنون عقب هستیم و باید بازی به بازی فکر کنیم. مهم این بود که امروز برنده شویم. حالا بارسا در پیش است و بعد از آن باید همه توانمان را در بازی‌های باقی‌مانده بگذاریم.»

او همچنین از جو فوق‌العاده هواداران اینتر تشکر کرد: «مقابل بایرن، هوادارانمان بی‌نظیر بودند و مطمئنم مقابل بارسا هم بهتر خواهند بود. می‌دانیم که داریم برابر شاید قوی‌ترین تیم ممکن بازی می‌کنیم، بنابراین باید تمام توانمان را بگذاریم.»

در پایان اصلانی با روحیه‌ای مثبت تأکید کرد: «باید همه توانمان را در زمین بگذاریم. می‌دانیم شاید این هم کافی نباشد، چون با تیمی بسیار قدرتمند روبه‌رو هستیم. با این حال، ما به خودمان باور داریم و می‌خواهیم به مرحله بعد برسیم.»

دیدگاه‌ها