کد: 234636905 اسفند 1404 ساعت 20:094.6K بازدید

مارسی به هواداران اطمینان خاطر داد

باشگاه فرانسوی هک شد: نگرانی از رمزهای بانکی!

باشگاه مارسی از هک شدن بخشی از زیرساختهای کامپیوتری باشگاه خبر داد ولی هواداران نگران دسترسی هکرها به رمزها و اطلاعات بانکی‌شان هستند.
باشگاه فرانسوی هک شد: نگرانی از رمزهای بانکی!

‏به گزارش ورزش سه، این روزها موج جدیدی از حملات سایبری به راه افتاده و دامن‌گیر دنیای فوتبال هم شده است. در حالی که طی هفته‌های اخیر چندین گروه بزرگ تجاری و حتی سازمان امور مالیاتی فرانسه قربانی هک و سرقت اطلاعات شده بودند، حالا نوبت به باشگاه پرطرفدار المپیک مارسی رسیده تا هدف یک حمله جدی قرار بگیرد. طبق اطلاعیه رسمی که لحظاتی پیش در سایت این باشگاه منتشر شد، هکرها قصد نفوذ به زیرساخت‌های این تیم را داشتند که با واکنش به‌موقع مواجه شدند.

‏بیانیه رسمی باشگاه مارسی؛ ماجرا از چه قرار است؟

‏باشگاه المپیک مارسی در بیانیه‌ای که امروز منتشر کرد، با تایید این خبر نوشت: «باشگاه المپیک مارسی اعلام می‌کند که اخیرا هدف یک تلاش برای نفوذ غیرمجاز به سامانه‌های رایانه‌ای خود قرار گرفته است؛ موضوعی که در چارچوب افزایش حملات بین‌المللی علیه سازمان‌های بزرگ رخ داده است. به لطف بسیج فوری تیم‌های فنی و متخصصان امنیت سایبری ما، وضعیت به سرعت تحت کنترل درآمد. در حال حاضر تمامی فعالیت‌های باشگاه به طور عادی و در امنیت کامل ادامه دارد و تحقیقات در این زمینه همچنان در جریان است.»

‏اطمینان خاطر به هواداران؛ سد محکم مقابل سرقت اطلاعات بانکی

‏بخش مهمی از این بیانیه به نگرانی‌های هواداران اختصاص دارد. مدیران مارسی تاکید کرده‌اند که هیچ‌گونه اطلاعات بانکی یا رمز عبور کاربران در این حمله لو نرفته است: «حفاظت از داده‌های شخصی و اعتماد هواداران اولویت مطلق ماست. در همین راستا، مراحل قانونی لازم نزد مراجع ذی‌صلاح از جمله سازمان نظارت بر داده‌ها (CNIL) آغاز شده و شکایتی رسمی تنظیم خواهد شد. ما از همه می‌خواهیم با تقویت رمزهای عبور و هوشیاری در برابر پیام‌های مشکوک، اصول امنیتی را رعایت کنند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار