کد خبر : 2124610 | 15 اردیبهشت 1404 ساعت 19:13 | 18.7K بازدید | 163 دیدگاه

تراکتور - نساجی: بدون تماشاگر یا ۵۰ درصد ظرفیت!

باشگاه تراکتور بلیت‌فروشی دیدار خود با نساجی را آغاز کرده است.

تراکتور - نساجی: بدون تماشاگر یا ۵۰ درصد ظرفیت!

به گزارش “ورزش سه”، در جدول مسابقات لیگ برتر ایران، دیدار تیمهای تراکتور و نساجی آخرین بازی خانگی سرخپوشان تبریزی محسوب می‌شود. دیداری که به خاطر جنجال‌های بازی رفت، توجهات زیادی را به خود جلب کرده و البته با حکم انضباطی برای تماشاگران دو تیم نیز همراه بوده است.

کمیته انضباطی در ابتدا برای این مسابقه حکم داد که بازی رودررو دو تیم در تبریز و قائمشهر بدون حضور تماشاگران آقا و صرفا با تماشاگران خانم برگزار شود. اما سپس کمیته استیناف این حکم را تغییر داد.

بر اساس آنچه در وبسایت فدراسیون فوتبال آمده است، کمیته استیناف این حکم را تغییر داده و اعلام کرده که بازی رودرروی دو تیم در تبریز و قائمشهر باید بدون تماشاگر برگزار شود و این قانون برای هواداران خانم و آقا اجرا خواهد شد.

2182727
تصویر حکم تراکتور - نساجی که در پایین‌ترین قسمت، محرومیت از حضور تماشاگران آقا و خانم اعلام شده است.

اما جالب این است که حالا باشگاه تراکتور بلیت فروشی برای این بازی را آغاز کرده است.

باشگاه تراکتور معتقد است کمیته استیناف حکم به برگزاری بازی با ۵۰ درصد تماشاگران داده است. علاوه بر اینکه در سایت فدراسیون و حکم کنیته استیناف چنین چیزی نیامده، حتی هفته گذشته این کمیته از صدور حکم کاهش ظرفیت تماشاگر از ۱۰۰ به ۵۰ انتقاد و اعلام کرد چنین احکامی برگزاری بازی را با دشواری همراه می‌کند. بنابراین طبیعی است که کمیته استیناف چنین حکمی را صادر نمیکند.

به هر حال بلیت فروشی این بازی از سوی باشگاه تراکتور در جریان است. نکته مهم اینکه با توجه به سقوط نساجی، عملا امکانی برای اجرای این حکم در فصل آینده هم وجود نخواهد داشت.

دیدگاه‌ها