کد خبر : 2124683 | 16 اردیبهشت 1404 ساعت 06:12 | 11.3K بازدید | 25 دیدگاه

خورخه سمپائولی:

امباپه خودخواه و شبیه رونالدو است، نه مسی!

خورخه سمپائولی می‌گوید کیلیان امباپه بیشتر از لیونل مسی، به کریستیانو رونالدو شباهت دارد.

امباپه خودخواه و شبیه رونالدو است، نه مسی!

به گزارش "ورزش سه"، امباپه در تابستان ۲۰۲۴ به عنوان یکی دیگر از کهکشانی‌ها به سانتیاگو برنابئو پیوست. انتقال او از پاری‌ سن‌ ژرمن به اسپانیا باعث شد تا در مسیر اسطوره‌ای چون رونالدو به عنوان بهترین گلزن تاریخ رئال مادرید گام بردارد.

این ستاره فرانسوی پیراهن شماره ۹ را به تن کرده که پیش‌تر در مادرید متعلق به کریستیانو رونالدو بود و حالا هم به پست مهاجم نوک منتقل شده است. با این حال، شهرت او به‌ عنوان یکی از مهاجمان ترسناک جهان عمدتاً در حالی شکل گرفت که از جناح چپ برای باشگاه و تیم ملی کشورش بازی می‌کرد.

2182863

سامپائولی، سرمربی سابق تیم‌های مارسی و رن در لیگ فرانسه، در گفتگو با نشریه اسپورت توضیح داد که چرا نمی‌توان امباپه را با لیونل مسی مقایسه کرد: «ما در حال صحبت درباره لامین یامال بودیم، بازیکنی که می‌توان او را با مسی مقایسه کرد چون هم ویژگی فردی دارد و هم ارتباط با دیگران.

امباپه اما کمی بیشتر درگیر می‌شود. من او را بیشتر با کریستیانو مقایسه می‌کنم، بازیکنی که همیشه به خودش و گل فکر می‌کند. در پاریس هم او در سمت چپ در نقش یک وینگر با شماره ۹ تعیین‌کننده بود.»

دیدگاه‌ها