کد خبر : 2124722 | 16 اردیبهشت 1404 ساعت 12:06 | 14.2K بازدید | 16 دیدگاه

با صد میلیون وارد صحنه شدند

پاریس از طرف پاریس تهدید می‌شود!

تیم دوم پاریس، که تحت مدیریت خانواده قدرتمند آرنو قرار دارد، به لیگ یک صعود کرده و حالا قصد سرمایه‌گذاری قوی و بلندمدت را دارد.

پاریس از طرف پاریس تهدید می‌شود!

به گزاش "ورزش سه"، برای اولین بار در این قرن، پاریس، شهری که به تجملات، فرهنگ، و تاریخ شهرت دارد و نه به سنت فوتبالی، با وجود ورود قطر در سال 2011، شاهد یک دربی در دسته اول فوتبال فرانسه خواهد بود: دربی مورد انتظار بین پاری‌سن‌ژرمن و پاریس اف‌سی، تیمی که پس از بیش از پنج سال تلاش، سرانجام به لیگ یک صعود کرد؛ لیگی که از 46 سال پیش، در آن حضور نداشته است. فوتبال فرانسه با شادی فراوان از بازگشت این تیم به سطح اول استقبال کرد، به‌ویژه به این دلیل که این بازگشت می‌تواند رقابتی مدرن و هیجان‌انگیز را رقم بزند.

صعود پاریس اف‌سی، تیمی که همیشه در سایه پی اس جی بوده و در سال 1970 با ادغام با استاد سن ژرمن در خلق پی اس جی نقش داشت و دو سال بعد به‌عنوان یک نهاد مستقل جدا شد، توجه بی‌سابقه‌ای را در منطقه ایل-دو-فرانس و سراسر فرانسه برانگیخته است. فرانسه در آرزوی آن است که دومین تیم پایتخت، تیمی رقابتی بسازد که بتواند، دست‌ کم برای مدتی طولانی، با PSG چشم در چشم رقابت کند. این تیم که در ماه نوامبر به خانواده آرنو، یکی از ثروتمندترین خانواده‌های جهان، و کمپانی ردبول فروخته شد، در اولین پنجره نقل‌وانتقالات خود زیر ذره‌بین خواهد بود تا اهداف کوتاه‌مدت آن مشخص شود.

2182920

به گزارش روزنامه اکیپ، پاریس اف‌سی در اولین بازار نقل‌وانتقالات خود در قرن حاضر در لیگ یک، هیچ اقدام غیرمنطقی و پرهزینه‌ای انجام نخواهد داد. با این حال، این تیم بودجه‌ای قابل‌ توجه بین 70 تا 100 میلیون یورو خواهد داشت، که برای یک تیم تازه‌وارد رقم مهمی است. برند ردبول مسئول جذب بهترین استعدادهای جوان منطقه خواهد بود، در حالی که خانواده آرنو سرمایه مالی را تأمین می‌کند. هدف، طبق گزارش این روزنامه فرانسوی، جذب بازیکنانی باتجربه است که با این لیگ آشنا باشند تا با گروهی از استعدادهای جوان و جویای نام هماهنگ شوند و کیفیت و جاه‌طلبی را به تیم تزریق کنند.

با وجود حضور در لیگ دو در این فصل، تیم دوم پاریس از بازیکنانی در سطح اول برخوردار بود. از جمله این بازیکنان می‌توان به ماکسیم لوپز، بازیکن سابق مارسی، اشاره کرد که برای بازگشت به اوج خود تصمیم گرفت دو پله پایین‌تر بیاید. همچنین ژان-فیلیپ کراسو، که در سال 2023 با ستاره سرخ در لیگ قهرمانان اروپا بازی می‌کرد، و تیموته کولودزیژاک، بازیکن سابق سویا، که با تجربه‌اش نقش کلیدی در نزدیک شدن به صعود ایفا کرد. ستون فقرات تیم، از جمله سرمربی، استفان گیلی، دست‌نخورده باقی خواهد ماند و باشگاه در حال بررسی بازیکنانی است که بتوانند تیم را تقویت کنند تا در فصل آینده در جمع 10 تیم برتر لیگ قرار گیرد.

2182922

پیر فراتچی، مالک سابق باشگاه، در مصاحبه‌ای اعلام کرد که الگوی آن‌ها «آتالانتا» است، زیرا به گفته او، این تیم «خوب بازیکن جذب می‌کند و مرکز آکادمی خود را تقویت می‌کند». مدیران باشگاه در محافل خصوصی تأکید کرده‌اند که هدفشان از صعود، سقوط فوری نیست و با حمایت مالی خانواده آرنو و ردبول، که البته تیم را به «ردبول پاریس» تبدیل نخواهد کرد و یورگن کلوپ نیز از دفتر این برند نوشیدنی انرژی‌زا بر مدیریت آن نظارت ندارد، می‌خواهند هر سال در جمع شش تیم برتر لیگ فرانسه قرار گیرند.

چالش پیش روی پاریس اف‌سی بسیار بزرگ است، زیرا توجه تمام فوتبال فرانسه را به خود جلب کرده است؛ فوتبالی که مشتاق است این تیم را پس از 46 سال حضور در سطوح پایین‌تر، دوباره در اوج ببیند. رقابت این تیم با پی اس جی بدون شک یکی از کانون‌های توجه فصل آینده خواهد بود، در دربی‌ای که هیجان‌انگیز خواهد بود، بین دو تیمی که به معنای واقعی کلمه همسایه هستند. پاریس اف‌سی در ماه مارس تأیید کرد که از فصل آینده بازی‌های خود را در ورزشگاه ژان بوئن برگزار خواهد کرد، ورزشگاهی که تنها 20 متر با خانه پاری‌سن‌ژرمن، یعنی پارک دو پرنس، فاصله دارد. این دربی، نزدیک‌ترین دربی در پنج لیگ برتر اروپا بین دو تیمی است که زمین مشترک ندارند و این خود جذابیت دیگری به این بازی می‌افزاید؛ مسابقه‌ای که از سال 1979، زمانی که با تساوی 1-1 به پایان رسید، در لیگ یک برگزار نشده بود، زمانی که تیم اول پاریس هنوز هیچ عنوانی کسب نکرده بود و تنها نه سال از تأسیسش می‌گذشت.

دیدگاه‌ها