کد خبر : 2124741 | 16 اردیبهشت 1404 ساعت 13:01 | 16.9K بازدید | 81 دیدگاه

کار فلیک سخت است

تجربه کم بارسا در نیمه نهایی سی ال: فقط پنج بازیکن!

هانسی فلیک کار سختی را در دیدار برابر اینتر در پیش دارد، به‌خصوص که بازیکنان این تیم هم بسیار جوان و کم تجربه هستند.

تجربه کم بارسا در نیمه نهایی سی ال: فقط پنج بازیکن!

به گزارش "ورزش سه"، در ترکیب فعلی بارسلونا تنها سه بازیکن تجربه قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را دارند و می‌دانند معنای فتح معتبرترین جام باشگاهی قاره اروپا و شاید حتی دنیای فوتبال چیست.

مارک آندره تراشتگن در فصل ۱۵-۲۰۱۴ به‌ عنوان بازیکن بارسلونا و در پیروزی ۱-۳ این تیم برابر یوونتوس به این عنوان دست یافت. روبرت لواندوفسکی در فصل ۲۰-۲۰۱۹ با بایرن مونیخ قهرمان شد، فصلی که با حذف بارسا در آن شکست معروف ۲-۸ در لیسبون همراه بود و بایرن در نهایت در فینال با نتیجه ۰-۱ پاری‌ سن‌ ژرمن را شکست داد. هانسی فلیک نیز در آن فصل روی نیمکت بایرن حضور داشت. سومین نفر هم آندریاس کریستنسن است که با چلسی در فصل ۲۱-۲۰۲۰ با پیروزی ۰-۱ برابر منچسترسیتی قهرمان اروپا شد.

2182954

این سه بازیکن که حالا در پی کسب دومین قهرمانی‌شان در لیگ قهرمانان هستند، تنها بازیکنانی نیستند که تجربه حضور در نیمه‌ نهایی این رقابت‌ها را دارند. در میان سایر اعضای بارسا، تنها دو بازیکن دیگر سابقه بازی در نیمه‌ نهایی لیگ قهرمانان را در کارنامه دارند:

فرانکی دی‌یونگ در فصل ۱۹-۲۰۱۸ با آژاکس تا مرحله نیمه‌ نهایی پیش رفت. آن تیم در لندن با نتیجه ۰-۱ برابر تاتنهام پیروز شد اما در بازی برگشت در آمستردام با شکست ۲-۳ حذف شد و فینال مادرید مقابل لیورپول را از دست داد.

دیگر بازیکن، دنی اولمو است که در فصل ۲۰-۲۰۱۹ همراه لایپزیش تا نیمه‌ نهایی پیش رفت. او در دیدار مرحله یک‌ چهارم نهایی با گلی که مقابل اتلتیکو مادرید به ثمر رساند در پیروزی ۱-۲ تیمش نقش داشت اما لایپزیش در نیمه‌ نهایی با شکست ۰-۳ مقابل پاری‌ سن‌ ژرمن از صعود به فینال بازماند.

دیدگاه‌ها