کد خبر : 2124892 | 17 اردیبهشت 1404 ساعت 02:00 | 87.6K بازدید | 327 دیدگاه

اریک گارسیا:

همه می‌دانند این داور با بارسلونا‌ چه‌کار کرد!

اریک گارسیا، مدافع بارسلونا، بعد از شکست مقابل اینتر از عملکرد شیمون مارسینیاک به‌عنوان داور بازی انتقاد کرد.

همه می‌دانند این داور با بارسلونا‌ چه‌کار کرد!

به گزارش "ورزش سه"، اریک گارسیا، نخستین بازیکن بارسلونا بود که پس از حذف تلخ این تیم از لیگ قهرمانان اروپا مقابل خبرنگاران ایستاد. او به‌شدت از عملکرد داور انتقاد کرد، اگرچه وارد جزئیات نشد، اما از لحنش مشخص بود که هنوز از قضاوت بازی دلخور است. در عین حال، گارسیا از عملکرد کلی تیم در این فصل ابراز رضایت و افتخار کرد.

احساسات پس از بازی؟

هیچ دل‌خوشی‌ای نیست. فوتبال با ما بی‌رحم بود. در ابتدای بازی با دو گل عقب افتادیم، اما شخصیت تیم فوق‌العاده بود.

انتقاد از داور و ورزشگاه؟

نمی‌دانم این ورزشگاه چه مشکلی دارد. سه بار به اینجا آمده‌ام و هر بار به شکلی همه‌چیز علیه ما پیش رفته است. همه می‌دانند دفعه قبل این داور با ما چه کرد. این توجیه نیست اما واقعیت دارد. آن‌ها ۷ گل خورده بودند. هیچ‌کس به ما باور نداشت. همه می‌گفتند این یک فصل گذار است، اما ببینید چه کردیم. هنوز لالیگا را داریم.

2183269

تحلیل مسابقه؟

فوتبال به اشتباهات لحظه‌ای بستگی دارد. در نیمه دوم، کاملاً تیم برتر زمین بودیم. نشان دادیم چه تیمی هستیم. در وقت اضافه، آن‌ها خیلی خوب بسته بازی کردند و ادامه کار برای ما سخت شد.

ال‌کلاسیکو و آینده؟

فکر نمی‌کنم نتیجه این بازی روی ال‌کلاسیکو تأثیری داشته باشد. ما فراتر از انتظارات ظاهر شدیم. باید برای هر جامی که ممکن است بجنگیم. حتی اگر امروز نتوانستیم صعود کنیم، تیم با قدرت بیشتری از این بازی بیرون آمد.

دیدگاه‌ها