کد خبر : 2125033 | 17 اردیبهشت 1404 ساعت 19:02 | 18.8K بازدید | 36 دیدگاه

فجر ببرد هم در شیراز جام بالای سر نمی‌برد

دومین جشن قهرمانی فوتبال ایران در تهران!

جشن قهرمانی رقابت‌های لیگ دسته اول قطعا در تهران برگزار خواهد شد.

دومین جشن قهرمانی فوتبال ایران در تهران!

به گزارش "ورزش سه"، فجرسپاسی شیراز اگرچه روز گذشته مقابل نفت مسجدسلیمان تن به شکست داد، اما صعود خود به رقابت‌های لیگ برتر را با توجه به نتایج به دست آمده قطعی کرد. فجری‌ها اکنون با 63 امتیاز در صدر جدول قرار دارند و با تیم دوم (پیکان) 5 امتیاز فاصله انداخته‌اند.

با وجود قطعی شدن صعود فجرسپاسی اما قهرمانی نماینده شیراز در لیگ دسته اول مسجل نشده است؛ شاگردان پیروز قربانی دست کم از دو بازی آینده خود باید دو امتیاز دیگر دشت کنند تا در هر شرایطی بالاتر از پیکان قرار بگیرند. به همین خاطر سازمان لیگ برای برگزاری جشن قهرمانی فجرسپاسی در بازی این هفته مقابل داماش گیلان در شیراز تدارکی ندیده است.

حتی اگر فجرسپاسی در شیراز داماش را شکست بدهد و قهرمانی‌اش را مسجل کند، جام قهرمانی در هفته پایانی مسابقات و در تهران به این تیم اهدا خواهد شد. فجر در هفته آخر در تهران مهمان سایپا است و در صورت قطعی کردن قهرمانی خود، جام را در ورزشگاه تختی پایتخت دریافت خواهد کرد.

این در حالی است که پیکان به‌عنوان دومین تیمی که روی کاغذ شانس قهرمانی در لیگ یک را دارد، هم در هفته پایانی در شهرقدس میزبان مس کرمان است و با در نظر گرفتن درصدی ناچیز برای قهرمان شدن پیکان بازهم جشن پایانی مسابقات در تهران و در ورزشگاه شهرقدس خواهد بود.

دیدگاه‌ها