کد: 212560620 اردیبهشت 1404 ساعت 11:1516.8K بازدید

غندی‌پور، فلاح و 5 نفر در آغوش حسینی (عکس)

بازیکنان ملوان انزلی با رخصت از مربی سابق خود در زمین حاضر شدند و مقابل آلومینیوم قرار گرفتند.
غندی‌پور، فلاح و 5 نفر در آغوش حسینی (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، بازی آلومینیوم و ملوان انزلی که در هفته ماقبل پایانی لیگ برتر در اراک برگزار شد و با تساوی یک بر یک به پایان رسید، فرصتی بود تا برخی بازیکنان قوی سپید با مربی سابق خود که هدایت تیم مقابل را برعهده دارد، دیدار کنند و برخورد گرمی داشته باشند.

رضا غندی‌پور، سامان فلاح، قائم اسلامی‌خواه، غلامرضا ثابت‌ایمانی، ابوذر صفرزاده، نیما انتظاری، سعید کریمی و... که پیشتر در تیم‌های مختلف ازجمله پیکان، تراکتور، نفت مسجدسلیمان و ذوب‌آهن تجربه کار زیر نظر سید مجتبی حسینی را داشتند، قبل از مسابقه با آلومینیوم به دیدار مربی سابق خود رفتند.

2184533

این ستاره‌ها و بازیکنان ملوان انزلی که بیشترشان زیر نظر حسینی تجربه حضور در لیگ برتر را به دست آوردند، برخورد صمیمانه‌ای قبل از دیدار مقابل آلومینیوم با وی داشتند و به گپ و گفت صمیمانه پرداختند.

غندی‌پور که این روزها تبدیل به یکی از چهره‌های شاخص نقل و انتقالات شده، با نظر حسینی از رده‌های پایه سپاهان به پیکان پیوست و به تیم بزرگسالان انتقال یافت که حالا به‌عنوان بازیکن سرباز در ملوان انزلی حضور دارد.

2184534
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

غندی‌پور، فلاح و 5 نفر در آغوش حسینی (عکس) | ورزش سه