کد: 212571720 اردیبهشت 1404 ساعت 19:226.4K بازدید

جایزه ۱۵ هزار دلاری در انتظار تنیسور ایرانی؛

یزدانی به فینال تور جهانی تنیس رسید

رقابت‌های تورجهانی تنیس خلیج فارس با صعود نماینده ایران به فینال پیگیری شد.
یزدانی به فینال تور جهانی تنیس رسید

به گزارش "ورزش سه"، مرحله نیمه ‌نهایی رقابت‌های تور جهانی خلیج فارس به میزبانی ایران و در ورزشگاه انقلاب تهران در شرایطی پیگیری شد که لحظاتی پیش علی یزدانی موفق شد با ارائه یک بازی جذاب و دیدنی از سد نماینده ایتالیا عبور کند و راهی فینال شود.

در این دیدار یزدانی موفق شد با نتیجه ۱-۶ ، ۶-۱ و ۳-۶ از سد متئو کوواتو از ایتالیا عبور و به عنوان تنها ایرانی راهی دیدار پایانی شود. در دیگر دیدار این مرحله نماینده هند با برتری مقابل هم‌وطن خود به دیدار پایانی راه یافت و حریف یزدانی در فینال تورجهانی خلیج فارس شد.

دیدار فینال فردا و از ساعت ۱۶ در زمین‌های تنیس مجموعه ورزشی انقلاب تهران برگزار می‌شود. هفته نخست تور جهانی تنیس خلیج فارس با جایزه ۱۵هزار دلاری از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت در زمین‌های مجموعه ورزشی انقلاب تهران آغاز و در حال پیگیری است. هفته دوم این مسابقات نیز از ۲۲ تا ۲۸ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

سرداوری هفته نخست بازی‌ها بر عهده سامان حسنی سرداور نشان نقره ایران است و شاهرخ کشاورز مدیریت بازی‌ها را بر عهده دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

یزدانی به فینال تور جهانی تنیس رسید | ورزش سه