کد خبر : 2125797 | 21 اردیبهشت 1404 ساعت 07:57 | 18.4K بازدید | 18 دیدگاه

یک جوان در مسیر جلوگیری از نایب قهرمانی سپاهان!

مدافع کناری هوادار اجازه نفوذ از سمت راست به بازیکنان سپاهان را نداد و یک گل ساخت.

یک جوان در مسیر جلوگیری از نایب قهرمانی سپاهان!

به گزارش "ورزش سه"، بنفش‌پوشان پایتخت با توجه به قطعی شدن سقوطشان به دسته پایین‌تر، با آرامش ذهنی در آخرین بازی خانگی فصل مقابل سپاهان قرار گرفتند و در حالی به تساوی یک بر یک دست یافتند که سیدمهدی مهدوی سازنده تک گل این تیم بود.

بازیکن 19 ساله‌ای که تجربه بازی در رده‌های پایه کیا، پرسپولیس و استقلال را دارد، این فصل فرصت بازی در لیگ برتر را همراه با هوادار به دست آورده و در رقابت حساس با سپاهان یکی از بهترین‌های تیمش بود که در دوئل با بازیکنانی مثل میلاد زکی‌پور موفق کار کرد و نگذاشت آنها موقعیت خطرناکی از سمت او به وجود بیاورند.

مهدی مهدوی که در 6 بازی حضور ثابت داشته و 6 بار نیز به‌عنوان یار جانشین استفاده شده، با فرار سریع از سمت راست زمین و پاس در عمق برای کریم اسلامی، پاس تنها گل تیمش را برای کسب امتیاز برابر تیم دوم جدول داد تا ستاره تیمش باشد.

2184916

سقوط هوادار به دسته پایین‌تر برای این تیم تلخ بود، اما فرصتی رای برای جوانان بنفش‌پوش به وجود آورد تا در این شرایط خودی نشان بدهند و مهدوی نیز توانست مقابل سپاهان پاس گل بدهد.

دیدگاه‌ها