دانیال یکتنه علیه شگفتی پس از قهرمانی تراکتور
مدافع راست تراکتور نقش مهمی در جلوگیری از شکست خانگی تیمش مقابل نساجی داشت.

به گزارش "ورزش سه"، تراکتور یک هفته پس از برتری پر گل مقابل شمسآذر در قزوین که قهرمانی آنها در لیگ برتر را قطعی کرد، در تبریز به مصاف نساجی مازندران رفت و در روزی که حریفشان برای سه امتیاز و امیدواری به بقا تلاش میکرد، دانیال اسماعیلیفر این اجازه را نداد و یکتنه مانع از شکست تیمش شد.
وقتی نساجی به دنبال خلق شگفتی بود، حملات تراکتور را ستاره سمت راست خط دفاعی این تیم به نتیجه رساند تا روند بازی را تغییر بدهد و در دقیقه 67 با یک سرتوپ تماشایی عارف رستمی را جای بگذارد و با پای چپ توپ را ارسال کند تا دوماگوی دروژدک کار را به تساوی بکشد.
اما دانیال اسماعیلیفر بازی درخشان خود که در سمت راست زمین کمنقص نشان داده بود را با یک گل مهم در دقیقه 78 کامل کرد و پاس دیدنی ریکی را با شوت محکم به تور چسباند تا نگذارد تیمش مقابل هواداران تبریزی شکست بخورد.

اسماعیلیفر که در کنار عملکرد موثر در فاز دفاعی طی فصل جاری، در گلزنی و گلسازی برای تراکتور هم ایفای نقش کرده، مقابل نساجی هر دو کار را انجام داد تا تیمش بازندهی بازی خانگی نباشد.