کد خبر : 2125843 | 21 اردیبهشت 1404 ساعت 11:44 | 24.8K بازدید | 9 دیدگاه

تنریف در دسته سوم اسپانیا

کابوس لالیگایی رئال سقوط کرد

باشگاه تاریخی تنریف، شب گذشته به دسته سوم فوتبال اسپانیا (پریمرا RFEF) سقوط کرد. این اتفاق، پایانی بر حضور تنریف در فوتبال حرفه‌ای پس از ۱۲ سال بود.

کابوس لالیگایی رئال سقوط کرد

به گزارش "ورزش سه"، پیروزی رئال ساراگوسا در روز شنبه مقابل کارتاخنا، همراه با برد رئال اسپورتینگ چند ساعت قبلتر، مهر پایانی بر حضور تنریف در دسته دوم زد، در حالی که هنوز چهار هفته تا پایان فصل باقی مانده است. تنریف، با پیراهن سفید و آبی، به همراه راسینگ دی فرول و کارتاخنا به دسته سوم فوتبال اسپانیا سقوط می‌کند.

این فصل برای تنریف کابوسی فراموش‌نشدنی بود. با تنها ۸ پیروزی در ۳۸ هفته، حتی واکنش دیرهنگام این تیم که هفت هفته متوالی بدون شکست را پشت سر گذاشت، برای جلوگیری از سقوط کافی نبود. این سقوط، در ورزشگاه هلیودورو رودریگز لوپز و پیش از بازی روز یکشنبه مقابل راسینگ د فرول، قطعی شد.

خداحافظی با قدیمی‌ترین تیم دسته دوم
تنریف، به همراه رئال ساراگوسا، با بیشترین تعداد فصل‌های متوالی در دسته دوم (بدون صعود یا سقوط) شناخته می‌شد. اما ساراگوسا با پیروزی مقابل کارتاخنا، گامی بزرگ به سوی بقا برداشت. در صورت حفظ جایگاه، ساراگوسا با ۱۳ فصل متوالی در دسته دوم، به‌تنهایی رکورددار این عنوان نه‌چندان خوشایند خواهد شد.

2184996

سقوط به دسته سوم ضربه‌ای سنگین برای باشگاهی مثل تنریف است که در دهه ۹۰ دو بار در جام یوفا حضور داشت. در فصل ۹۳/۹۴، تنریف در مرحله یک‌هشتم نهایی مقابل یوونتوس حذف شد و در فصل ۹۶/۹۷ با رسیدن به نیمه‌نهایی، تا وقت‌های اضافه مقابل شالکه مقاومت کرد. تنریف را بسیاری به خاطر دو پیروزی تاریخی برابر رئال در هفته‌های پایانی فصول  92-1991 و 93-1992 به یاد دارند که باعث شد قهرمانی از دست رئال خارج شده و به بارسا برسد.

2184997

۶۱ فصل در سطح حرفه‌ای
تنریف که در سال ۱۹۲۲ تأسیس شد، ۶۱ فصل در فوتبال حرفه‌ای حضور داشت: ۱۳ فصل در لالیگا (دسته اول) و ۴۸ فصل در دسته دوم. اما این آمار پس از سقوط قطعی به دسته سه دیگر رشد نخواهد کرد. این فصل برای تنریف با سه مربی مختلف (اسکار کانو، په‌په مل و آلوارو سرورا) همراه بود و ناکامی بزرگی را رقم زد.

2184998

دیدگاه‌ها