کد خبر : 2126222 | 23 اردیبهشت 1404 ساعت 03:50 | 33K بازدید | 171 دیدگاه

چه کسی مقصر دربی شش تایی‌ها بود

حسن روشن: وا رفتیم و پرسپولیس شیش‌تا زد!

پیشکسوت استقلال صحبت‌های جدیدی در مورد دربی سال ۵۲ انجام داد.

حسن روشن: وا رفتیم و پرسپولیس شیش‌تا زد!

به گزارش "ورزش سه"، حسن روشن، اسطوره استقلال که حالا به دلیل وخامت اوضاع بیماری‌اش در بیمارستان بستری شده است، میهمان برنامه برمودا در شبکه نسیم بود و در گفت‌وگو با کامران نجف‌زاده در مورد شهرآورد معروفی که پرسپولیس با ۶ گل پیروز شد صحبت کرد.

ویدئو: 376044

حسن روشن، ملقب به جوان‌ترین گل‌زن شهراورد، درباره شایعات مربوط به بازی مشهور ۶تایی‌ها، کم‌کاری جواد الله‌وردی و کم‌خوابی شب قبل مرحوم حجازی گفت: من از بزرگترهای اکیپ یاد گرفتم که در بازی‌های دسته جمعی به کسی تهمت نزنم. اینجا وقتی این مسئله پیش آمد خیلی واضح توضیح دادم شاید هیچ‌کس راجع به بازی ۶تایی‌ها به من توضیح ندهد.

روشن ادامه داد: امکان ندارد اگر ۰-۱ بود ۲-۰ بود یا ۳-۰ بود ولی مگر می‌شود یک نفر مقصر ۶ تا گل باشد؟ گل اول را مرحوم آشتیانی سانتر کرد. رشیدی یک شگردی داشت که یک دستی و درست در دست راستش می‌گرفت و جمع می‌کرد و می‌خوابید. توپ داشت به اوت می‌رفت ولی رشیدی این را جمع کرد که بگیرد، چمن این‌طور مثل فرش کاشان نبود و چاله چوله خیلی بود، پایش درون چاله رفت و توپ یک سمت افتاد و خودش یک سمت دیگر افتاده بود و آقای کلانی هم یک سمت دیگر افتاده بود و با سر توی گل زد و این گل اول بود. یک جوری بود که همه وا رفتیم.

2185940

دیدگاه‌ها