کد خبر : 2135977 | 07 تیر 1404 ساعت 18:18 | 8.2K بازدید | 20 دیدگاه

شاید بازنشسته شدم

مولر: بایرن هرگز جانشین من را پیدا نمی‌کند!

توماس مولر در مصاحبه امروز خود بار دیگر مقصد بعدی خودش را فاش نکرد و با خنده گفت پیدا کردن بازیکنی مثل او برای بایرن بسیار دشوار خواهد بود.

مولر: بایرن هرگز جانشین من را پیدا نمی‌کند!

به گزارش "ورزش سه"، اسطوره بایرن آخرین روزهای حضورش در این باشگاه را پشت سر می‌گذارد و پس از جام جهانی باشگاه‌ها راهی تیم دیگری خواهد شد.

مولر امروز در مصاحبه با دازن درباره مسائل مختلف از جمله مقصد احتمالی بعدی‌اش و احتمال بازنشستگی حرف زد.

مولر درباره شروع مرحله حذفی جام جهانی باشگاه‌ها گفت: «من چند بار در دوران حرفه‌ای‌ام این موقعیت را تجربه کرده‌ام. حالا به میامی می‌رویم تا در مرحله یک‌هشتم نهایی مقابل فلامنگو بازی کنیم و نمی‌دانیم آیا صعود خواهیم کرد یا به خانه برمی‌گردیم. فشار حالا وجود دارد و هر بازی می‌تواند تعیین‌کننده باشد. تیم ما رقابتی است و بازیکنانی داریم که می‌دانند چه چیزی در خطر است. همه‌چیز به عملکرد در زمین و کسب نتیجه بستگی دارد. در بازی‌های حذفی، کمی شانس هم لازم است.»

هر بازی حالا می‌تواند آخرین بازی شما برای بایرن مونیخ باشد، آیا این شما را کمی احساسی‌تر می‌کند؟ «در حال حاضر اصلاً این حس را ندارم. کاملاً درگیر کارم هستم. برایم کاملاً عادی است که اینجا باشم، تمرین کنم و برای بازی‌ها آماده شوم. وقتی تمام شود، شاید کمی عجیب باشد، چون دیگر برنامه‌ای وجود نخواهد داشت. از باشگاه هم برنامه تمرینی برای تعطیلات نمی‌گیرم. شاید با التماس بپرسم، در این 2-3 هفته بعدی چه کار کنم (می‌خندد). فکر می‌کنم بتوانم با این موضوع کنار بیایم. اما حس عجیبی خواهد بود.»

مولر ادامه داد: «از همه کسانی که با من تماس گرفتند تشکر می‌کنم. از هواداران و افراد مسئول در دیگر باشگاه‌ها، قدردانی زیادی احساس کردم. البته باید بگویم که دوران حرفه‌ای بسیار خوبی داشتم. همه‌چیز برایم خیلی خوب پیش رفت. حس کردم قدردانی مردم از ته دل است، اینکه به من گفتند سپاسگزارند یا از همکاری با من لذت بردند. این خیلی خوشحالم می‌کند.»

2203126

مولر درباره رکورد بیشترین بازی برای بایرن گفت: «اینکه رکورددار بیشترین بازی برای بایرن مونیخ شدم، با وجود همه بزرگان این باشگاه، یعنی من بیشتر از همه دوام آوردم و بازی کردم. پس جایی برای ناراحتی نبود. این یک راز نیست که می‌توانستم یک سال دیگر تمدید کنم، اما این اتفاق نیفتاد. اشکالی ندارد. بیشتر حس یک فرد 90 ساله‌ای را دارم که تشخیص بدی از پزشک شنیده تا یک فرد 50 ساله که تصادف کرده است.»

مولر درباره جایگزینی‌اش در بایرن، نه فقط به‌عنوان بازیکن، بلکه به‌عنوان رهبر، ارتباط‌گیرنده و سرگرم‌کننده مقابل دوربین‌ها گفت: «باشگاه قطعاً باید راه‌حل‌هایی پیدا کند. احتمالاً هرگز کسی را پیدا نمی‌کنند که به‌طور کامل جای من را بگیرد (می‌خندد). آن‌ها در حال جست‌وجو هستند. من همیشه سعی کردم کمی سرگرمی ایجاد کنم.»

مولر درباره آینده‌اش: «باید پروژه و چشم‌اندازی به من پیشنهاد شود. فقط امضا کردن برای چند ماه نیست، بلکه درباره پروژه است. باید ترکیبی از کشف چیزهای جدید و یک پروژه ورزشی باشد. به همین دلیل، کشورهای کمی عجیب‌وغریب برتری دارند. اما این‌ها فقط افکار تئوریک هستند. شاید کاملاً برعکس عمل کنم (بازنشستگی)، این هم ممکن است. همه‌چیز ممکن است، من استرس ندارم. قراردادم با بایرن تا پایان جولای است. آرامم.»

اینتر میامی با مسی، آیا این گزینه‌ای است؟  «به‌طور کلی، مخالف ایده بازی با مسی نیستم. اما هیچ تماس مستقیمی با میامی ندارم.»

دیدگاه‌ها