کد خبر : 2126234 | 23 اردیبهشت 1404 ساعت 00:31 | 8.1K بازدید | 4 دیدگاه

انقلاب در باشگاه بکام و نویل با جدایی ۱۷ بازیکن!

باشگاه سالفورد سیتی با مالکیت دیوید بکام و گری نویل، ۱۷ بازیکن را از لیست خود کنار گذاشت.

انقلاب در باشگاه بکام و نویل با جدایی ۱۷ بازیکن!

به گزارش "ورزش سه"، دو اسطوره باشگاه منچستریونایتد هفته گذشته مالکیت این تیم حاضر در لیگ دو فوتبال انگلیس را به‌طور رسمی به دست آوردند. نویل در سال ۲۰۱۴ همراه با دیگر هم‌تیمی‌های سابقش مانند نیکی بات، رایان گیگز، فیل نویل و پل اسکولز باشگاه سالفورد را خرید، اما حالا این گروه از مالکان اولیه، سهام خود را واگذار کرده‌اند.

با ایجاد تغییراتی در پشت‌صحنه باشگاه، حالا تصمیماتی نیز برای تغییرات درون زمین اتخاذ شده است. پس از کسب رتبه هشتم در لیگ دو، سالفورد سیتی ۱۷ بازیکن تیم اصلی خود را آزاد کرده است.

یکی از بازیکنانی که فرصتی دوباره برای ماندن یافته، متیو لاند است. این هافبک در سال ۲۰۲۱ به این تیم پیوست و ۱۲۰ بازی در لیگ برای آن‌ها انجام داده است. او از اکتبر سال گذشته در نقش بازیکن-مربی نیز در تیم ایفای نقش می‌کرد.

2185806

از میان بازیکنانی که با اتمام قراردادشان از تیم جدا خواهند شد می‌توان به کانر مک‌آلنی، لیام شپرد و رایان واتسون اشاره کرد. در عین حال، سالفورد تصمیم گرفته عثامه اشلی، بازیکن سال از نگاه هواداران را حفظ کند. این هافبک جوان در آکادمی‌های فولام و ویمبلدون رشد کرد و در سال ۲۰۲۰ به تیم وستهم پیوست. اما او هرگز برای تیم اصلی وستهم به میدان نرفت و سپس راهی کولچستر یونایتد و در نهایت در سال ۲۰۲۳ به سالفورد آمد.

قراردادهای هاجی منوگا، بازیکن سابق پورتسموث و همچنین لوک گاربت، استعداد سابق اورتون نیز تمدید شده است.

دیدگاه‌ها