کد خبر : 2126549 | 24 اردیبهشت 1404 ساعت 13:54 | 10.5K بازدید | 32 دیدگاه

ادعای جالب رییس معروف نراتزوری:

فکر نمی‌کردم اینزاگی به درد اینتر بخورد!

ماسیمو موراتی، رییس سابق باشگاه اینتر، می‌گوید هرگز به حضور سیمونه اینزاگی روی نیمکت این تیم خوش‌بین نبوده است.

فکر نمی‌کردم اینزاگی به درد اینتر بخورد!

به گزارش "ورزش سه"، اینزاگی در سال ۲۰۲۱ جانشین آنتونیو کونته روی نیمکت اینتر شد. در مقطعی که ماموریت داشت اینتر را در سطح رقابتی حفظ کند، آن هم در حالی‌ که سیاست نقل‌ و انتقالات باشگاه عمدتاً بر فروش بازیکنان کلیدی برای متعادل‌ کردن تراز مالی متمرکز شده بود.

اگرچه دوران حضور او در سن‌سیرو فراز و نشیب‌هایی داشته، از جمله ناکامی تلخ در قهرمانی سری آ در سال ۲۰۲۲ که با تنها یک امتیاز اختلاف به میلان واگذار شد، اما اینزاگی توانسته است اینتر را به قهرمانی سری آ در سال ۲۰۲۴ و دو فینال لیگ قهرمانان اروپا برساند.

2186413

ماسیمو موراتی اذعان کرد که تحسینش نسبت به این سرمربی ایتالیایی از همان ابتدا شکل نگرفته است اما حالا بدون تردید علاقه زیادی به او دارد و معتقد است که باید از سوی همه فوتبال دوستان مورد تمجید قرار بگیرد. او در گفت‌وگو با کوریره دلا سرا اظهار داشت: «نظرم عوض شده است. در ابتدا فکر نمی‌کردم او برای اینتر مناسب باشد اما در واقع مربی بسیار خوبی است، آمادگی بالایی دارد و با درایت و خونسردی با شرایط حساس برخورد می‌کند.»

اگرچه شاید اغراق‌آمیز باشد که تیم فعلی اینتر را با تیم فاتح سه گانه در سال ۲۰۱۰ مقایسه کنیم اما رییس سابق این باشگاه همچنان بازیکنان مورد علاقه‌اش را در تیم امروز دارد. او در این باره گفت: «امروز من واقعاً بارلا را دوست دارم. او پیشرفت زیادی کرده است. بازیکنی است که شما را غافلگیر می‌کند، بازیکن روبرویش را جا می‌گذارد، می‌جنگد و در حمله خطرناک است. لائوتارو هم بسیار قوی است و تورام را هم دوست دارم؛ پدرش را می‌شناسم.»

دیدگاه‌ها