کد خبر : 2126637 | 24 اردیبهشت 1404 ساعت 19:44 | 7.4K بازدید | 42 دیدگاه

سوبوسلای:

صلاح مثل رونالدو است،‌ رکوردها به‌دنبالش می‌آیند

دومینیک سوبوسلای، هافبک مجارستانی لیورپول، محمد صلاح را از حیث رکوردشکنی‌های پی در پی‌ شبیه به کریستیانو رونالدو می‌داند.

صلاح مثل رونالدو است،‌ رکوردها به‌دنبالش می‌آیند

به گزارش "ورزش سه"، دومینیک سوبوسلای به تمجید از محمد صلاح، هم تیمی مصری خود و بهترین گلزن قرمزها پرداخت و مدعی شد صلاح یک خصوصیت بسیار مشترک با کریستیانو رونالدو دارد.

صلاح در این فصل با 28 گل در صدر جدول گلزنان لیگ برتر قرار دارد و همچنین با 18 پاس گل، بازیکنی است که بیشترین پاس گل را داده است.

سوبوسلای در مورد درخشش صلاح در گفت‌وگو با وب‌سایت لیورپول گفت: «من واقعاً به صلاح نزدیک هستم. احساس می‌کنم او هر هفته رکورد جدیدی می‌شکند و این باورنکردنی است.

فکر می‌کنم رونالدو یک بار گفت که او رکوردها را دنبال نمی‌کند، بلکه رکوردها او را دنبال می‌کنند. حالا فکر می‌کنم صلاح الان هم می‌تواند همین حرف را بزند، چون او هر هفته رکورد جدیدی ثبت می‌کند.

بازیکنان زیادی در تیم ما هستند که این فصل نقش بزرگی داشتند، اما بله، البته که صلاح یکی از آنها بود و خوشحالیم که او فصل بعد نیز همراه ما خواهد بود."

صلاح ۳۲ ساله تاکنون ۲۴۴ گل در تمام رقابت‌ها برای قرمزها به ثمر رسانده که ۱۸۳ گل آن در لیگ برتر انگلیس بوده است.

صلاح علاوه بر دو عنوان قهرمانی لیگ برتر، سه بار کفش طلا و یک بار جایزه بهترین پاسور را از آن خود کرده است و در مسیر کسب دوباره هر دو جایزه در این فصل نیز قرار دارد.

دیدگاه‌ها