کد خبر : 2126752 | 25 اردیبهشت 1404 ساعت 13:35 | 4.3K بازدید | 3 دیدگاه

آلکاراس:

خوشحالم که تا فینال رولان گاروس با سینر بازی نمی‌کنم

تنیسور اسپانیایی و نفر سوم رنکینگ جهانی از اینکه تا دیدار فینال مسابقات رولان گاروس با یانیک سینر روبه‌رو نمی‌شود، ابراز خوشحالی کرد.

خوشحالم که تا فینال رولان گاروس با سینر بازی نمی‌کنم

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، کارلوس آلکاراس تنیسور اسپانیایی و نفر سوم رنکینگ جهانی درباره قرعه‌کشی گرنداسلم رولان گاروس 2025 گفت: فکر می‌کنم خیلی خوب است که در رولان گاروس سید دوم هستم، چون می‌دانم اگر به فینال برسم تا آن زمان با یانیک سینر (تنیسور شماره یک جهان) مواجه نخواهم شد. این فوق‌العاده است. راستش را بخواهید، قبلاً به این موضوع فکر نکرده بودم. وقتی به اینجا آمدم، هدفم تبدیل شدن به تنیسور شماره یک نبود.

آلکاراس در تاریخ 19 می به رتبه دوم رنکینگ ATP باز می‌گردد. در صورتی که یانیک سینر نفر اول تنیس جهان از ایتالیا از مسابقات کناره‌گیری نکند، آلکاراس در رولان گاروس 2025 با سید دوم وارد جدول خواهد شد. رقابت‌های انفرادی مردان در این تورنمنت از 25 می تا 8 ژوئن برگزار می‌شود.

آلکاراس همچنین درباره عملکرد جک دراپر تنیسور بریتانیایی در فصل 2025 نظر داد. او در مرحله یک‌چهارم نهایی مسترز رم، دراپر را با نتایج مشابه 6 بر 4 شکست داد.

آلکاراس اظهار داشت: فکر می‌کنم جک پیش‌ از این توانایی‌هایش را نشان داده است و می‌تواند در هر تورنمنتی، هر حریفی را شکست دهد. او اکنون پنجمین بازیکن برتر جهان است، در ایندین ولز قهرمان شد و به فینال مادرید رسید. جک دراپر یکی از بازیکنانی است که می‌تواند قهرمان رولان گاروس شود، در واقع در هر گرنداسلمی می‌تواند به این عنوان دست یابد. تنیس امروز پر از بازیکنان قدرتمندی است که توانایی قهرمانی در گرنداسلم‌ها یا ثبت نتایج درخشان را دارند. سطح رقابت بسیار بالا رفته و این برای ورزش تنیس خوب است.

دیدگاه‌ها