اخراجی نمیدادیم، بازنده نمیشدیم
رحمتی: امیدوارم تیم خوبی برای فصل بعد بسازیم
سرمربی شمسآذر قزوین اعتقاد دارد عملکرد تیمش در فصل گذشته لیگ برتر خوب بوده و با مشکلات فراوانی به این نتایج رسیده است.

به گزارش "ورزش سه"، سیدمهدی رحمتی بعد از شکست تیمش مقابل آلومینیوم اراک در هفته پایانی لیگ برتر در نشست خبری حضور یافت و درباره عملکرد شمس آذر در فصل جاری صحبت کرد.
رحمتی در ابتدای نشست خبری ضمن اعتراض به عملکرد تیم داوری مسابقه گفت: اگر دقیقه ۳۰ بازیکن ما اخراج نمیشد، مطمئناً ما بازنده این بازی نبودیم، پس از اخراج بازیکن ما بازی شرایط احساسی پیدا کرد ضمن اینکه تیم ما در سه چهار هفته آخر درگیر مشکلات بود که به آن نمیپردازم.
او در ادامه ضمن تشکر از مالک و مدیران تیم و اصحاب رسانه بیان کرد: از هوادارانی که در سرما و گرما به ورزشگاه آمدند و البته بازیکنانم که نقش بهسزایی در بقای تیم شمسآذر در لیگ برتر داشتند تشکر و خدا را شکر میکنم که توانستیم تیم را در لیگ برتر حفظ کنیم.
سرمربی شمس آذر همچنین گفت: شمسآذر جسور بود و جوانان جسور تیم در کنار بازیکنان باتجربه کمک کردند تا تیم در لیگ حفظ شود و امیدواریم که روزهای خوشی در آینده در انتظار تیم و مردم خوب قزوین باشد.
رحمتی در بخش بعدی صحبتهایش افزود: در چهار بازی آخر که نتیجه را واگذار کردیم مستحق باخت نبودیم ضمن اینکه در این چند هفته اخیر نتوانستیم از تمام توان و نیروهامان استفاده کنیم، اما در حساسترین زمان لیگ با نتیجه مثبت از زمین خارج شدیم و این نشان میدهد که تیم به لحاظ فنی در شرایط خوبی بوده است.
سرمربی شمس آذر در پایان گفت: در این چند هفته اخیر ذهن اعضای تیم مقداری درگیر مسائل حاشیهای و از فوتبال دور شد به خاطر همین تمرکزمان به هم خورد، امسال در خیلی از پستها کمبود بازیکن داشتیم، بنابراین برای آینده به چند بازیکن نیاز داریم تا تیم به شرایط تعادل برسد و بتوانیم در کنار هم تیم خوبی را برای لیگ بیست و پنجم آماده کنیم.