کد خبر : 2127686 | 29 اردیبهشت 1404 ساعت 00:12 | 6.9K بازدید | 2 دیدگاه

فقط یک گام تا قهرمانی

تساوی ارزشمند لخ در شب بدشانسی قلی‌زاده

لخ پوزنان با کسب یک تساوی مهم، همچنان ابتکار عمل برای قهرمانی را حفظ کرد.

تساوی ارزشمند لخ در شب بدشانسی قلی‌زاده

به گزارش "ورزش سه"، لخ پوزنان در دیداری حساس و پرتنش موفق شد از زمین آرنا کاتوویتسه یک تساوی ارزشمند ۲-۲ بگیرد و با حفظ فاصله امتیازی خود نسبت به راکوف، همچنان سرنوشت قهرمانی را در دستان خود نگه دارد. در این دیدار که به شدت تحت تأثیر فشار جدال برای قهرمانی بود، لخ دوبار از حریف عقب افتاد اما هر بار توانست بازی را به تساوی بکشاند. نتیجه‌ای که باعث شد آن‌ها با یک امتیاز بیشتر از راکوف، با خیالی آسوده‌تر به هفته پایانی لیگ بروند و تنها با یک پیروزی، قهرمانی را قطعی کنند.

شروع بازی با حملات لخ همراه بود و در همان دقایق ابتدایی، علی قلی‌زاده با یک شوت خطرناک دروازه میزبان را تهدید کرد؛ ضربه‌ای که توسط مارتن کوسک به کرنر فرستاده شد. لحظاتی بعد، ضربه سر آنتونیو میلیچ با اختلافی اندک از بالای دروازه گذشت. با این حال، اولین گل بازی را کاتوویتسه به ثمر رساند؛ پس از کرنر بارتیوش نوواک، اوسکار رپکا ابتدا در زدن ضربه اول ناکام ماند، اما توپ برگشتی را با دقت بیشتری وارد دروازه کرد. شاگردان نیلس فردریکسن بعد از این گل شوکه شدند و برای دقایقی از جریان بازی خارج شدند، البته علی قلی‌زاده در دقیقه ۲۳ دوباره خطرساز شد و با یک شوت فنی از زاویه بسته قصد داشت توپ را به گوشه دور دروازه بفرستد که توپ با اختلافی ناچیز از کنار تیرک گذشت.

در ادامه، کاتوویتسه با وجود نداشتن موقعیت‌های صد درصدی، بازی را به خوبی کنترل می‌کرد و طبق برنامه تاکتیکی سرمربی خود، رافائو گوراک، تا اواخر نیمه نخست برتر بود. اما در دقیقه ۴۳، شوت پاتریک والمارک که پیش از آن هم با کارت زرد جریمه شده بود، در حالی که خیلی خطرناک به نظر نمی‌رسید، داوید کودوا را غافلگیر کرد تا بازی به تساوی ۱-۱ کشیده شود. در نیمه دوم نیز این بازیکن سوئدی به تهدید اصلی در خط حمله لخ تبدیل شد. والمارک چند دقیقه پس از شروع نیمه دوم، از فاصله‌ای مشابه مجدداً شانس خود را امتحان کرد اما این بار کودوا واکنش خوبی نشان داد و مانع از گل شدن توپ شد. با این حال، فشار لخ روی دروازه حریف افزایش یافت و آن‌ها با پرس شدید سعی در به دست گرفتن کامل جریان بازی داشتند.

اما برخلاف جریان بازی، این کاتوویتسه بود که بار دیگر گل دوم را به ثمر رساند. میخال گورگول در تقابل با مارچین واسیلوسکی بازنده شد و این بازیکن با تجربه توپ را به داخل محوطه جریمه فرستاد تا بارتیوش نوواک با یک ضربه دقیق از فاصله ۸ متری دروازه لخ را باز کند. دقایقی بعد، پاس عالی ماتئوش ماک، مهاجم کاتوویتسه، او را در موقعیت تک به تک با دروازه‌بان لخ، بارتوش مروزک، قرار داد اما او نتوانست این موقعیت طلایی را به گل تبدیل کند و توپ با برخورد به پای گلر حریف، با فاصله‌ای اندک از کنار دروازه به بیرون رفت. این فرصت از دست رفته خیلی زود برای میزبان گران تمام شد؛ در یکی از معدود حملات لخ، ارسال ژوئل پریرا با ضربه سر میلیچ همراه شد که پس از برخورد به سر ماریو گونزالس، مسیر توپ به شکل عجیبی تغییر کرد و درون دروازه قرار گرفت تا بازی دوباره مساوی شود.

در نهایت، تساوی ۲-۲ برای لخ رضایت‌بخش بود؛ چرا که آن‌ها با این نتیجه و یک امتیاز برتری نسبت به راکوف، تنها یک قدم تا قهرمانی فاصله دارند. سرنوشت لیگ اکنون کاملاً در دستان لخ پوزنان است و آن‌ها باید در هفته پایانی تنها کار ناتمام را به پایان برسانند. علی قلی‌زاده نیز در این مسابقه 86 دقیقه در ترکیب تیمش حضور داشت.

دیدگاه‌ها