کد خبر : 2127904 | 29 اردیبهشت 1404 ساعت 23:15 | 64K بازدید | 209 دیدگاه

اتفاق غیرمنتظره پس از بدترین شب زندگی؛

پیام شوکه‌کننده طالب ریکانی: خداحافظ فوتبال!

کاپیتان محبوب آبادانی‌ها پس از هدر دادن پنالتی تیمش در مسیر صعود به لیگ برتر تصمیم غیرمنتظره‌ای گرفت.

پیام شوکه‌کننده طالب ریکانی: خداحافظ فوتبال!

به گزارش "ورزش سه"، طالب ریکانی که بیش از یک دهه تجربه بازی و کاپیتانی در صنعت نفت آبادان را دارد و محبوب‌ترین بازیکن این شهر طی سالیان اخیر بوده، شب گذشته پنالتی سرنوشت‌سازی را در دقیقه 1+90 مسابقه هفته پایانی لیگ دسته اول مقابل آریو اسلامشهر از دست داد تا مانع از صعودشان به لیگ برتر شود.

ریکانی که روزهای شیرین زیادی برای آبادان رقم زده و بارها به‌خاطر شرایط صنعت نفت پیشنهاد سایر باشگاه‌ها را رد کرده و علاقه خاصی به این تیم داشت، شب گذشته با شوک بزرگی با هدر دیدن پنالتی مواجه شد؛ ضربه‌ای که اگر به تور می‌چسبید، او را تبدیل به محبوب‌ترین بازیکن تاریخ صنعت نفت می‌کرد ولی ضربه او به تیرک خورد و به بیرون رفت تا حالا او را به علت فشار زیاد روانی در مسیر خداحافظی از فوتبال قرار بدهد.

کاپیتان صنعت نفت آبادان که شب گذشته پس از هدر دادن پنالتی در رختکن ورزشگاه اسلامشهر خودزنی کرده و به بیمارستان منتقل شده بود، 24 ساعت پس از بازی تلخ مقابل آریو تصمیم به خداحافظی از فوتبال گرفت.

ریکانی که از شب گذشته تاکنون تلفن همراه خود را خاموش کرده و پاسخگوی هیچکسی نبوده، با انتشار پیامی در سن 34 سالگی از فوتبال خداحافظی کرد و نوشت:

2188936

«خداحافظ فوتبال
می‌دانم آنقدر بزرگ‌منش و آنقدر شریف هستید که این برادر کوچکتان را خواهید بخشید و ایمان دارم که ما تا خوشبختی تنها ۵ سانتی‌متر فاصله داشتیم، ۵سانتی متری که از ساعت پایان بازی آخر، تا همین لحظه همه روزگار این همیشه سرباز شما را به یک جهنم بزرگ تبدیل کرده است.
فوتبال، صحنه بی‌رحم خودنمایی همین ۵ سانتی‌مترهاست که این‌بار با همه توان بر سر طالب ریکانی‌اش آوار شد‌.
هیچ صحبتی غیر از شرمندگی نمی‌ماند، یک شرمندگی مادام و تا همیشه، هر چند که ایمان دارم صنعت نفت عزیز ما خیلی زود دوباره آنجایی خواهد بود که لایق است.
برای ابراز خالصانه این شرمندگی تنها اسلحه من «خداحافظی از فوتبال» است.
حلالم کنید، به‌خاطر همه ساعت‌هایی که سر، قلب، جان و روحم را برای شهرم جلوی توپ می‌گذاشتم و برای همه شادی‌های مشترکمان؛ حلالم کنید.»

ماجرای طالب و پنالتی از دست رفته دیروز بسیاری را به یاد فینال جام جهانی ۱۹۹۴ انداخت، زمانی که روبرتو باجو، ستاره ایتالیا، پنالتی خود را از دست داد و به نوعی "ایستاده مرد." ریکانی نیز، پس از این ضربه، به نمادی از یک تراژدی ورزشی تبدیل شد؛ تراژدی که نه فقط یک امتیاز، که رویاهای یک شهر را به باد داد.  

2188958

شکی در این نیست که طالب عمرش را برای صنعت نفت گذاشت و این پایان تلخی برای او بود و بهتر بود این پنالتی به نقطه پایان حضور او در فوتبال حرفه‌ای تبدیل نشود.

این شکست نه تنها یک امتیاز، که فصل را برای صنعت نفت آبادان تغییر داد. ریکانی، که سال گذشته نیز در پنالتی سقوط تیم به لیگ یک نقش داشت، این بار در اوج ناامیدی از فوتبال خداحافظی کرد.

دیدگاه‌ها