کد خبر : 2128404 | 01 خرداد 1404 ساعت 16:41 | 22.4K بازدید | 55 دیدگاه

جام به شایسته‌ترین می‌رسد

کونته: 6 فینال را باخته‌ام ولی فردا قهرمانیم

مربی ناپولی در نشست خبری بازی کلیدی برابر کالیاری با خوشبینی از پیروزی و فتح اسکودتو حرف زد.

کونته: 6 فینال را باخته‌ام ولی فردا قهرمانیم

به گزارش "ورزش سه"، در آستانه بازی فردا مقابل کالیاری، که برای کسب اسکودتو تعیین‌کننده است، آنتونیو کونته، سرمربی ناپولی، امروز در سالن کنفرانس باشگاه به سؤالات رسانه‌ها پاسخ داد. ناپولی با یک امتیاز بیشتر از اینتر صدرنشین است و در صورت پیروزی قهرمان خواهد شد. افتخاری بزرگ برای کونته که قبلا با اینتر و یوونتوس نیز فاتح اسکودتو شده بود.

2189820

شما را در این موقعیت‌ها متخصص می‌نامند، اما فردا شب متفاوتی خواهد بود. چه احساسی دارید؟ «قطعاً اشتیاق زیادی برای شروع بازی دارم. ما از فصلی پراسترس می‌آییم و مشخصاً این می‌تواند آخرین بازی باشد که فصل را در شهری جدید و محیطی تازه برای من به پایان می‌رساند. ما مسئولیت بزرگی احساس می‌کنیم تا به ناپل و هوادارانش چیزی زیبا و تاریخی هدیه دهیم.»

ناپولی بیشتر از همه صدرنشین بوده است. اگر به همان شکلی که همه اینجا آرزو دارند تمام شود، آیا قوی‌ترین یا بهترین تیم قهرمان خواهد شد؟ «من از تجربه‌ام می‌گویم که همیشه نشان داده تیمی که بیشتر شایستگی و برتری را نشان داده، برنده می‌شود. ما درباره 38 بازی صحبت می‌کنیم، برخلاف تورنمنت‌های کوتاه‌مدت که حالا دیگر چندان هم کوتاه نیستند. در تورنمنت‌های کوتاه، قرعه‌کشی، مصدومیت‌ها یا محرومیت‌های حریفان اهمیت دارد و در مسیر کوتاه‌تر ممکن است نتایج متفاوتی رقم بخورد. اما 38 بازی تعداد زیادی است و نشان می‌دهد چه تیمی شایسته است. در لیگ، ثبات در نتایج، عملکرد و مدیریت موقعیت‌های حساس برای رسیدن به موفقیت لازم است. در تورنمنت‌های کوتاه زمان شما کمتری داری.»

2189821

 فردا به شجاعت، فروتنی، انعطاف‌پذیری یا چیز دیگری بیشتر نیاز است؟ حسرت غیبت در کنار زمین را می‌خورید؟ «من می‌توانم در پیروزی‌ها متخصص باشم، اما در شکست‌ها هم همین‌طور. کارنامه‌ام کاملاً مشخص است؛ ببینید چه تعداد فینال را به عنوان مربی و بازیکن باخته‌ام، 3 فینال لیگ قهرمانان، یک جام جهانی، یک یورو، یک جام یوفا. می‌توانم خیلی چیزها بگویم. من سعی می‌کنم در کمک به باشگاه و بازیکنان متخصص باشم. اگر بهترین عملکردمان به پیروزی منجر شود، رضایت بزرگی است. اما نباید فراموش کرد که در کارنامه‌ام پیروزی‌ها و شکست‌هایی دارم که سرسختم کرده‌اند. نبودن در کنار زمین ناراحت‌کننده است؛ بعد از چنین فصلی دوست داشتی آنجا باشی، کنار هوادارانت، تا تیم را هدایت کنی. اما اعتماد زیادی به کادر فنی‌‌ام و به هواداران و جو ورزشگاه دارم. حتی اگر از سکوها تماشا کنم، قلبم آنجاست، یا حتی دو قلب!»

دیدگاه‌ها