کد خبر : 2128853 | 03 خرداد 1404 ساعت 21:21 | 41.4K بازدید | 21 دیدگاه

افتخارآفرینی با درخشش ستاره ایرانی در لهستان؛

اولین قهرمانی لژیونرها در اروپا به‌نام قلی‌زاده

ستاره ایرانی لخ پوزنان در هفته‌های پایانی درخشید تا تیمش امشب جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

اولین قهرمانی لژیونرها در اروپا به‌نام قلی‌زاده

به گزارش "ورزش سه"، یک دهه است که چنین احساساتی در پوزنان وجود نداشته است؛ زمانی که "کولیژور" نیز تنها در پایان فصل قهرمان شد. سه سال پیش، آخرین بازی خانگی برای لخ تشریفاتی بود، اما حالا چطور؟ هواداران بار دیگر مجبور شدند با شادی تا سوت پایان بازی و پایان فصل 25-2024 منتظر بمانند.

صرف نظر از عملکرد راکوف رده دومی، لخ برای قطعی کردن عنوان قهرمانی در ورزشگاه اختصاصی خود به پیروزی مقابل پیاست گلیویتسه نیاز داشت.

تیم لخ پوزنان برای این مسابقه آمادگی خاصی نداشت و تنها هدف پیروزی بود! جلسه‌ای در باشگاه، پیاده‌روی در جنگل، شام مشترک، سپس استراحت، جلسه توجیهی تاکتیکی و سپس ورود به ورزشگاه و گرم کردن برای آخرین بازی فصل مقابل پیاست. نیلز فردریکسن، سرمربی لخ قبل از مسابقه گفت: «سپس گل اول و گل بعدی را به ثمر خواهیم رساند و پیروز خواهیم شد.»

حرف مربی علی قلی‌زاده در دقایق اول مسابقه درست از آب درنیامد؛ چراکه لخ کاملاً محتاطانه و محافظه کارانه و بدون ریسک کردن، کار را شروع کرد. با این حال، از همان ابتدا مشخص بود که میزبانان می‌خواستند این مسابقه را با شرایط خودشان برگزار کنند، زیرا این "کولیژ" بود که در این رقابت برای قهرمانی ورق را برگرداند.

علی قلی‌زاده با عملکرد استثنایی در پنج هفته متوالی و منتهی به پایان فصل لیگ استراکلاسا لهستان که سه گل حساس و تماشایی به ثمر رساند و دو پاس گل داد و تیمش را از رتبه دوم به صدر جدول برگرداند، امشب هم حضور ثابت در دیدار پایانی این رقابت‌ها داشت تا جام را به دست بیاورند.

لخ پوزنان که مثل همیشه قلی‌زاده را در ترکیب اولیه داشت، از ساعت 19 امشب (به وقت ایران) مقابل پیاست گلیویتسه رده هشتمی قرار گرفت تا یکی از دیدارهای حساس هفته سی و چهارم و پایانی فصل لیگ استراکلاسا را برگزار کند که در حضور موثر ستاره ایرانی‌اش به قهرمانی رسید.

با وجود عدم اثربخشی، در یک ربع اول بازی، پیاست مجبور شد چندین بار تهدید را از دروازه خودی دور کند. از سوی دیگر، تیم گلیویتسه به ندرت وارد محوطه جریمه میزبان می‌شد.

بازی بعد از حدود 30 دقیقه تغییر کرد، زمانی که لخ سرعت بازی را کم کرد و کنترل بازی را به تیم میهمان سپرد. این بازی می‌توانست پایان دردناکی داشته باشد، چراکه تیهومیر کاستادینوف و ماسیج روسولک موقعیت‌های گلزنی برای پیاست به دست آوردند ولی گلزنی نکردند، اما پس از آن یاران قلی‌زاده به گل رسیدند.

یاران قلی‌زاده که قبل از دیدار پایانی فصل مقابل پیاست گلیویتسه 67 امتیاز داشتند و با یک امتیاز بیشتر نسبت به تیم رده دومی راکوف، در صدر جدول قرار گرفته و فقط به دنبال کسب پیروزی در ورزشگاه پوزنان بودند، توانستند نیمه نخست را با برتری یک بر صفر پشت‌سر بگذارند.

کارستنسن که پاس گل اول لخ پوزنان را داده بود، در دقیقه 58 گل دوم را زد که این بار وی‌ای‌آر گل را نپذیرفت تا بازی با نتیجه یک بر صفر دنبال شود و در شرایطی که علی قلی‌زاده هم در دقیقه 73 از ترکیب تیمش بیرون رفت، برتری آنها حفظ شد.

یاران قلی‌زاده در بازی نزدیک و هیجان‌انگیز مقابل پیاست گلیویتسه به برتری یک بر صفر در حضور تماشاگرانشان رسیدند تا 70 امتیازی شوند و با یک امتیاز بیشتر نسبت به راکوف که در بازی هم‌زمان به برتری رسیده بود، به قهرمانی در فصل 25-2024 لیگ استراکلاسا لهستان دست پیدا کنند.

قلی‌زاده در حالی توانست نخستین قهرمانی خود پس از لژیونر شدن و سپری کردن دوران مصدومیت طولانی مدت را سپری کند که در 33 مسابقه این فصل لیگ استراکلاسا لهستان به میدان رفت و توانست هشت گل برای لخ پوزنان به ثمر رساند و پنج پاس گل بدهد.

2190624

این جام، اولین قهرمانی لژیونرهای ایرانی شاغل در اروپا بود که برای علی قلی‌زاده به دست آمد و فردا شب هم ممکن است صادق محرمی در لباس دینامو زاگرب به قهرمانی در لیگ یک کرواسی برسد که البته کار سختی دارند و پس از آن هم چنین فرصتی برای روستوف و محمد محبی در جام حذفی روسیه و همچنین مهدی طارمی و اینتر در لیگ قهرمانان اروپا وجود خواهد داشت.

دیدگاه‌ها