کد خبر : 2129304 | 05 خرداد 1404 ساعت 15:50 | 30.3K بازدید | 15 دیدگاه

دعوت از گارناچو به تور آسیا

آموریم با ستاره جنجالی آشتی کرد!

در حالی که به نظر می‌رسید الخاندرو گارناچو از منچستریونایتد کنار گذاشته خواهد شد، او با تیم راهی تور آسیا می‌شود.

آموریم با ستاره جنجالی آشتی کرد!

به گزارش "ورزش سه"، پس از فصلی پر فراز و نشیب، منچستریونایتد قصد دارد دو بازی دوستانه بین‌المللی در هنگ‌کنگ و مالزی برگزار کند. در آستانه تور آسیایی، روبن آموریم، سرمربی پرتغالی، فهرست بازیکنان دعوت‌شده را اعلام کرد که در آن نام آلخاندرو گارناچو، که حضورش اصلاً قطعی نبود، به چشم می‌خورد.

این استعداد جوان آرژانتینی، که در هفته‌های اخیر با آموریم گفت‌وگوی تندی داشته، به نظر می‌رسید از این سفر کنار گذاشته شود و این موضوع شایعات جدایی او در پنجره نقل‌وانتقالات کنونی را تقویت کرده بود. با این حال، دعوت از او نشانه‌ای واضح است: یونایتد فعلاً قصد ندارد از این مهاجم خوش‌نقش ولی پرحاشیه چشم‌پوشی کند.

علاوه بر گارناچو، آموریم نام‌های دیگری از جمله آندره اونانا (دروازه‌بان)، مانوئل اوگارته (هافبک اروگوئه‌ای) و کوبی ماینو، بازیکن جوانی که پس از یک فصل رو به رشد حالا جایگاه ثابتی در تیم اصلی دارد، را نیز در فهرست گنجانده است.

دیدگاه‌ها