بقای دراماتیک سرمربی سابق صنعت نفت در عربستان!
الاخدود عربستان تحت هدایت پائولو سرجیو با گلزنی در دقیقه ۱۵+۹۰، جنگ بقا در لیگ روشن را پیروز شد.

به گزارش "ورزش سه"، پرونده فصل ۲۵-۲۰۲۴ لیگ روشن عربستان با قهرمانی الاهلی و صعود الهلال به لیگ نخبگان آسیا بسته شد و بدین ترتیب النصر با شکست در هفته پایانی، در همان رتبه سوم به کار خود پایان داد تا صعود به لیگ قهرمانان آسیا تنها دستاورد کریستیانو رونالدو و یارانش در این فصل به حساب بیاید.
اوج جذابیت هفته پایانی لیگ روشن عربستان اما به تلاش تیمهای پایین جدولی برای بقا در این رقابتها برمیگردد که در پایان شاگردان پائولو سرجیو، سرمربی سابق صنعت نفت آبادان در تیم الاخدود به دراماتیکترین شکل ممکن سهمیه خود را در لیگ روشن حفظ کردند.

تا پیش از برگزاری بازیهای هفته پایانی، سقوط تیمهای الرائد و العروبا به دسته پایین تر قطعی شده بود اما سومین تیم سقوط کننده باید از بین الاخدود و الوحده انتخاب میشد.
در شرایطی که دیدار الاتفاق و الوحده تا دقایق پایانی با تساوی 2-2 دنبال میشد، ویتینیو در دقیقه ۶+۹۰ گل برتری الاتفاق را به ثمر رساند تا الوحده فصل را با همان ۳۳ امتیاز به پایان برساند و امیدوار به تساوی یا شکست الاخدود در دیدار همزمان باشد.
الاخدودی که در زمین الخلیج تا دقیقه ۶۰ با نتیجه ۲-۰ عقب افتاده بود اما عملکرد درخشان شاگردان سرجیو در نیم ساعت پایانی همه چیز را تغییر داد.
جایی که ابتدا القدیه در دقیقه ۶۵ گل اول را به ثمر رساند و سپس العباس در دقیقه ۵+۹۰ بازی را به تساوی کشاند. هنوز پانزده دقیقه از وقتهای تلف شده باقی مانده بود و الاخدود برای بقا نیاز به یک گل دیگر داشت.
اتفاقی که در دقیقه ۱۵+۹۰ رخ داد و جوحیف بود که توانست از روی نقطه پنالتی دروازه الخلیج را برای سومین بار باز کند و بدین ترتیب الاخدود به لطف این پیروزی دراماتیک با ۳۳ امتیاز و به دلیل عملکرد بهتر در بازیهای رودررو برابر الوحده، در لیگ روشن ماندگار شد.
گفتنی است سرجیو که در فصل ۹۸-۱۳۹۷ هدایت صنعت نفت را عهده دار بود، از نیم فصل دوم هدایت الاخدود را برعهده گرفت و در نهایت توانست با عملی کردن وعده خود، این باشگاه تازه تاسیس را در لیگ عربستان نگه دارد تا الوحده به عنوان سومین تیم به دسته پایینتر سقوط کند.