کد خبر : 2129989 | 08 خرداد 1404 ساعت 17:12 | 27.7K بازدید | 67 دیدگاه

چمن تیم قهرمان سرانجام تعویض می‌شود! (عکس)

اداره ورزش و جوانان آذربایجان شرقی برگزاری آیین تغییر چمن ورزشگاه یادگار امام را اعلام کرده است.

چمن تیم قهرمان سرانجام تعویض می‌شود! (عکس)

به گزارش “ورزش سه”، در سال‌های گذشته موضوع کیفیت چمن ورزشگاه یادگار امام انتقادات بسیار زیادی را برانگیخته بود. پاکو خمس سرمربی سابق تیم تراکتور نسبت به وضعیت چمن ورزشگاه انتقاد داشت و این موضوع در دوران دراگان اسکوچیچ نیز ادامه یافت اما در دو سال، مسئولان تبریز نتوانستند چمن ورزشگاه را تغییر دهند.

با این حال بعد از قهرمانی تراکتور در لیگ برتر و کسب سهمیه لیگ نخبگان، درخواست برای تغییر چمن بالا گرفت و اداره ورزش آذربایجان شرقی بعد از فشار افکار عمومی، سرانجام تصمیم به تعویض چمن طبیعی استادیوم گرفت.

با این حال حدود یک ماه بعد از پایان لیگ برتر، آیین تعویض چمن ورزشگاه در فضای غیرشفاف و در غیاب نمایندگان افکار عمومی، استاندار آذربایجان شرقی همراه با رئیس اداره کل ورزش و جوانان آیین تعویض چمن را برگزار کردند.

این در حالی است که هواداران تراکتور انتظار داشتند با واردات چمن رولی، تعویض چمن به سرعت انجام شود اما آن‌طور که مشخص است بار دیگر چمن به صورت سنتی تغییر خواهد کرد.

2192742

نکته جالب اینکه چمن ورزشگاه یادگار یک بار هم در لیگ هفدهم به این شکل تعویض شد اما کیفیت استادیوم به شکلی بود که بار دیگر چند سال بعد کیفیت خود را از دست داد. وضعیت چمن استادیوم به شکلی بود که حتی در دیدار با الخالدیه توپ پله شد و تراکتور یک گل خورد که می‌توانست منجر به حذف تیم تراکتور شود.

به هر حال حالا آیین تعویض چمن برگزار شده اما جدول زمان‌بندی برای بهره‌برداری از استادیوم در اختیار قرار نگرفته تا همچنان در مورد برگزاری بازی در این استادیوم ابهام وجود داشته باشد.

باید دید به هر حال مسئولان آذربایجان شرقی و ورزش تبریز چه زمانی می‌توانند استادیوم را آماده کنند، خصوصا اینکه در صورت استفاده از چمن رولی یا سایر تجهیزات پیشرفته، استادیوم می‌توانست در حدود سه ماه به مرز بهره‌برداری برسد.

دیدگاه‌ها