کد خبر : 2130696 | 11 خرداد 1404 ساعت 17:31 | 5.3K بازدید | 9 دیدگاه

تراژدی در نیجریه: سقوط اتوبوس و مرگ ۲۲ ورزشکار!

دست‌کم ۲۲ نفر که بیشتر آن‌ها ورزشکار بودند، در سانحه سقوط یک اتوبوس از روی پل در شمال نیجریه جان باختند.

تراژدی در نیجریه: سقوط اتوبوس و مرگ ۲۲ ورزشکار!

به گزارش "ورزش سه"، مقامات اعلام کردند که ظاهراً راننده کنترل وسیله نقلیه را از دست داده بود و دلیل دقیق حادثه هنوز مشخص نیست.

این فاجعه دلخراش، روز شنبه در بزرگراهی نزدیک منطقه گادار یانکیفی در ایالت کانو رخ داد؛ جایی که بیشتر قربانیان اهل آن بودند. آن‌ها پس از شرکت در یک رقابت ورزشی که در ایالت اوگون در جنوب‌غرب کشور برگزار شده بود، به خانه بازمی‌گشتند.

ابا یوسف، فرماندار ایالت کانو، در بیانیه‌ای که روز یکشنبه توسط رسانه‌های محلی منتشر شد، گفت: «با اندوه فراوان خبر تراژیک این حادثه دلخراش را دریافت کردم؛ سانحه‌ای که جان ۲۲ شهروند بی‌گناه را گرفت و شمار دیگری را زخمی کرد. از طرف دولت و مردم شریف ایالت کانو، مراتب تسلیت و همدردی صمیمانه خود را با خانواده‌های داغ‌دیده ابراز می‌کنم.»

قربانیان این سانحه، اعضای رسمی کاروان اعزامی از ایالت کانو به جشنواره ملی ورزش اوگون شامل ورزشکاران، مربیان و مسئولان دولتی این ایالت بودند.

2194191

به گفته سازمان فدرال ایمنی جاده‌ای نیجریه (FRSC)، این اتوبوس حامل ۳۲ نفر (۳۱ مرد و یک زن) بود. مقامات احتمال داده‌اند که این حادثه به دلیل خستگی راننده و سرعت غیرمجاز پس از یک سفر شبانه طولانی رخ داده باشد.

بولا احمد تینوبو، رئیس‌جمهور نیجریه، این سانحه را «ضربه‌ای ویرانگر به ملت» توصیف کرد. در بیانیه‌ای که توسط بایو اونانوگا، مشاور ویژه رئیس‌جمهور در امور اطلاع‌رسانی، منتشر شد آمده است: «این حادثه سایه‌ای تلخ بر جشنواره ملی ورزش افکنده است؛ رویدادی که همواره سکویی برای کشف و حمایت از ورزشکارانی بوده که موجب افتخار نیجریه در سطح ملی و بین‌المللی شده‌اند.»

2194192

جشنواره ملی ورزش یکی از مهم‌ترین رویدادهای چندرشته‌ای کشور نیجریه به شمار می‌آید که با هدف تقویت وحدت ملی، رشد ورزش حرفه‌ای و پرورش استعدادها برگزار می‌شود و ورزشکارانی از سراسر کشور را گرد هم می‌آورد.

دیدگاه‌ها