کد خبر : 2131305 | 14 خرداد 1404 ساعت 16:43 | 14.7K بازدید | 33 دیدگاه

بی‌تاب جام‌جهانی باشگاه‌ها هستیم

از تماشای بازی‌های مسی سیر نمی‌شوم

سرخیو بوسکتس، قهرمان جام جهانی 2010 با اسپانیا، همچنان برای حضور در تورنمنتی جدید هیجان‌زده است و همچنین از از لیونل مسی تمجید کرد.

از تماشای بازی‌های مسی سیر نمی‌شوم

به گزارش "ورزش سه"، کاپیتان سابق بارسا می‌گوید: «بازی در جام جهانی باشگاه‌ها، جایی که بهترین تیم‌های دنیا حضور دارند، بسیار هیجان‌انگیز است. ما اشتیاق زیادی داریم، به‌ویژه که دو بازی در شهر و کشور خودمان، با حمایت هوادارانمان برگزار می‌شود. امیدوارم همه‌چیز خوب پیش برود و بتوانیم تا جایی که ممکن است در این رقابت‌ها بمانیم و از مرحله گروهی صعود کنیم.»

بوسکتس این رویداد را منحصربه‌فرد می‌داند: «کلمه جهانی همه‌چیز را نشان می‌دهد. هر تیم با سبک خاص خود از منطقه‌اش به این تورنمنت می‌آید. ما در آمریکا هستیم و سبک بازی این قاره را می‌شناسیم. من در اروپا هم بازی کرده‌ام و می‌دانم هر قاره ویژگی‌های خاص خود را دارد. امیدوارم بهترین تیم برنده شود، چون قطعاً شایسته آن خواهد بود.»

اینتر میامی، میزبان بازی افتتاحیه این تورنمنت است. بوسکتس می‌گوید: «خوشحالیم که جام جهانی باشگاه‌ها را در شهرمان و با حضور هوادارانمان آغاز می‌کنیم. می‌دانیم شروع خوب چقدر مهم است، به‌ویژه مقابل تیمی قدرتمند و باتجربه از آفریقا. هواداران میامی، که بسیاری از آن‌ها لاتین هستند، بسیار پرشورند و در تمام 90 دقیقه از تیم حمایت می‌کنند، چه در لحظات خوب و چه بد. ما از آن‌ها بسیار سپاسگزاریم.»

2195296

اینتر میامی با تجربه محدود در چنین تورنمنت‌هایی وارد این رقابت می‌شود. بوسکتس می‌افزاید: «ما تیمی با تجربه کم در این سطح هستیم، اما اشتیاق زیادی داریم. من از قهرمانی در تورنمنت‌های باشگاهی و ملی خوشحالم. کلمه جهانی برای یک بازیکن معنای بزرگی دارد. بعد از مرحله گروهی که کمی حاشیه امن می‌دهد، در مراحل حذفی مقابل بهترین تیم‌های جهان قرار می‌گیریم. هر اشتباه، مثل یک خطا، اخراج یا یک لحظه غفلت، می‌تواند گران تمام شود. باید متمرکز باشیم، تیمی منسجم داشته باشیم، از تجربه‌مان استفاده کنیم و کمی هم شانس داشته باشیم.»

حضور لیونل مسی انگیزه بزرگی برای این تورنمنت است. بوسکتس می‌گوید: «همه می‌دانیم مسی چه بازیکن بزرگی است و تا وقتی بخواهد در فوتبال خواهد ماند. فکر نمی‌کنم بازیکنی به این شهرت و تأثیرگذاری دیده باشیم. ارتباط با او در زمین و تماشای توانایی‌های بی‌نظیرش لذت‌بخش است.»

بوسکتس از حضور در اینتر میامی راضی است: «بارسلونا خانه و عشق من بود، اما حالا در سال‌های آخر دوران حرفه‌ای‌ام، در اینتر میامی از فوتبال لذت می‌برم، همان‌طور که قبلاً هم لذت برده‌ام.»

دیدگاه‌ها