کد: 213168816 خرداد 1404 ساعت 17:5328.9K بازدید

مدیر سری آ:

باشگاه‌های دولتی با پول اینتر را در فینال بردند

لوییجی ده سیروو، مدیر سری آ ایتالیا، از دو شکست اینتر در فینال‌های لیگ قهرمانان برابر منچسترسیتی و پاری سن ژرمن صحبت کرد.
باشگاه‌های دولتی با پول اینتر را در فینال بردند

به گزارش "ورزش سه"، اینتر در سال ۲۰۲۳ با نتیجه ۰-۱ مغلوب منچسترسیتی شد و در سال ۲۰۲۵ نیز شکست سنگین ۰-۵ را برابر پاری‌ سن‌ ژرمن تجربه کرد که در هر دو مورد، رقیبان اینتر از بودجه‌ای به‌ مراتب بالاتر از این باشگاه برخوردار بودند.

در آستانه قرعه‌کشی رقابت‌های فصل ۲۶–۲۰۲۵ سری‌ آ، ده سیروو در صحبت‌هایش به مسیر اینتر تا رسیدن به دو فینال لیگ قهرمانان اروپا اشاره کرد. او گفت: «به هواداران بی‌شمار اینتر که ناراحت هستند می‌گویم که باید این واقعیت را هم در نظر بگیرند که اینتر هر دو فینال را مقابل تیم‌هایی با مالکیت دولتی باخت.

2196099

برخی باشگاه‌ها از ظرفیت سرمایه‌گذاری نامحدودی برخوردار هستند، در حالی که این امکان برای سایر تیم‌ها وجود ندارد. ما به اینتر افتخار می‌کنیم که نماینده فوتبال ایتالیا در فینال لیگ قهرمانان اروپا بود. این کشور با ایده و خلاقیت فوتبالش همچنان می‌تواند به دنیا درس فوتبال بدهد.»

منچسترسیتی که در سال ۲۰۰۸ توسط گروه سرمایه‌گذاری ابوظبی خریداری شد، در حال حاضر با ۱۱۵ اتهام نقض احتمالی قوانین مالی لیگ برتر انگلیس روبرو است. پاری‌ سن‌ ژرمن نیز از سال ۲۰۱۱ تحت مالکیت گروه قطر اسپورت قرار دارد که بخشی از صندوق سرمایه‌ گذاری دولتی قطر به‌شمار می‌رود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
26اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

باشگاه‌های دولتی با پول اینتر را در فینال بردند | ورزش سه