قلعهنویی و طارمی به یاد افتخارات گذشته
سرمربی و کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران از موزه باشگاه السد قطر بازدید کردند.

به گزارش "ورزش سه"، امیر قلعهنویی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که به همراه کاپیتان تیمش یعنی مهدی طارمی در نشست خبری پیش از بازی با قطر حاضر شده بود، بعد از پایان این نشست که در محل ورزشگاه جاسم بن محمد (ورزشگاه خانگی السد و میزبان بازیهای تیم ملی قطر) برگزار شد، از این ورزشگاه بازدید کرد.
او علاوه بر چمن ورزشگاه، سری به موزه باشگاه السد زد تا افتخارات این تیم را هم نگاهی بیندازد. مهدی طارمی مهاجم ایرانی تیم اینتر نیز او را در این بازدید همراهی کرد.
قلعهنویی که خودش در بخشی از دوران فوتبال در دهه 1360 را در السد سپری کرده بود، جامهایی که دید که برخی از آنها برایش آشنا بود. او در این تیم قهرمانی در لیگ ستارگان و جام حذفی را تجربه کرده بود و حتی در اولین قهرمانی آسیایی نیز این تیم را همراهی کرده بود.



البته قلعهنویی در قهرمانی السد در جام باشگاههای آسیا فصل 99-1998 فقط در بازی برگشت فینال حضور نداشت. او تا دور رفت مرحله فینال بازیکن السد بود اما پس از آن به استقلال برگشت و نتوانست در بالا بردن جام قهرمانی آسیا، این تیم را همراهی کند. هر چند او کمی بعد با تیم استقلال به این مهم دست پیدا کرد.

حالا همه منتظرند تا ببینند امیرخان این بار در کسوت سرمربی تیم ملی در ورزشگاهی که برایش حس و حال متفاوتی دارد چه نتیجهای مقابل قطر کسب خواهد کرد. ناگفته نماند در روزهای حضور قلعهنویی در السد، این ورزشگاه هنوز احداث نشده بود و صرفا مقر باشگاه بود.
عکاس: محسن داوودی