کد خبر : 2131858 | 17 خرداد 1404 ساعت 17:44 | 36.2K بازدید | 45 دیدگاه

خرید بعدی خیبر از لیست لژیونرها

آرش قادری مدافع سابق تراکتور به خیبر خرم‌آباد پیوست.

خرید بعدی خیبر از لیست لژیونرها

به گزارش "ورزش سه"، آرش قادری، مدافع ایرانی شاغل در فوتبال آذربایجان، پس از توافق نهایی با مدیران باشگاه خیبر خرم‌آباد، به عنوان دومین خرید تابستانی این تیم به جمع شاگردان محمد ربیعی اضافه شد.

قادری فوتبال حرفه‌ای خود را از تیم آلومینیوم اراک آغاز کرد و با نمایش‌های ‌خوب در پست مدافع مرکزی خیلی زود مورد توجه تیم‌های لیگ برتری قرار گرفت.

او سپس به پیکان پیوست و با درخشش در این تیم راهی تراکتور تبریز شد؛ جایی که در ترکیب اصلی نقش پررنگی داشت و تجربه بازی در سطح بالای فوتبال ایران را کسب کرد. در ادامه مسیر حرفه‌ای‌اش، او راهی ذوب‌آهن شد اما پارگی رباط صلیبی در ابتدای فصل گذشته، مانع از ادامه حضورش در این تیم شد.

1904582

پس از پشت‌سر گذاشتن دوران نقاهت، قادری تصمیم گرفت تجربه‌ای خارج از ایران را پشت‌سر بگذارد و به فوتبال جمهوری آذربایجان رفت. او در فصل ۲۰۲۳–۲۴ با پیراهن تیم توران تووز به میدان رفت و در کنار هم‌تیمی‌هایش، به رتبه چهارم لیگ برتر این کشور دست یافت.

آرش قادری مجموعاً ۸۷ بازی در لیگ برتر ایران و ۲۰ بازی در لیگ آذربایجان را در کارنامه دارد. این مدافع چپ‌پا حالا در بازگشت به فوتبال ایران، با پیراهن خیبر خرم‌آباد و زیر نظر محمد ربیعی به دنبال شروعی پرقدرت و فصلی موفق خواهد بود.

دیدگاه‌ها