کد: 213197518 خرداد 1404 ساعت 10:18

اولین طلای تمام ادوار برای یک ایرانی؛

تاریخ‌سازی در ژیمناستیک: الفتی بالاتر از قهرمان المپیک

در روز باشکوه ژیمناستیک ایران، مهدی الفتی در قهرمانی آسیا به مدال طلا دست یافت.
تاریخ‌سازی در ژیمناستیک: الفتی بالاتر از قهرمان المپیک

به گزارش "ورزش سه"، در روز پایانی رقابت‌های ژیمناستیک هنری قهرمانی آسیا، مهدی الفتی که در سال‌های اخیر به ستاره این رشته تبدیل شده، توانست یک اتفاق تاریخی را رقم بزند.

این ورزشکار که در مرحله مقدماتی پرش خرک موفق به کسب رتبه نخست شده بود، در فینال این وسیله با کسب نمره میانگین عالی 14.5 در جایگاه نخست ایستاد و به مدال طلا رسید. 

ارزش بالای کار الفتی جایی مشخص می‌شود که بدانیم کارلوس یولو از فیلیپین که در المپیک پاریس قهرمان شده بود، در جایگاه سوم ایستاد. مدال طلای الفتی، نخستین مدال طلای تاریخ ژیمناستیک ایران در قهرمانی آسیا محسوب می‌شود و نام او را در تاریخ این رشته به ثبت می‌رساند.

الفتی که در چند سال اخیر ستاره تیم ملی ژیمناستیک ایران بوده، سال قبل با صعود به فینال المپیک پاریس تاریخ‌سازی کرد و در نهایت به مقام هفتم المپیک رسید، اما او به‌تدریج با بالا رفتن تجربه‌اش حالا قهرمان المپیک را هم شکست داده است.  این مدال تاریخی الفتی باعث شد وزیر ورزش، رئیس کمیته ملی المپیک و برخی دیگر از مسئولین سیاسی هم موفقیت ژیمناست ایرانی را تبریک بگویند. 

2196895

روز گذشته نیز سیاوش سیاهی در بخش دار حلقه موفق شد با کسب نمره ۱۴.۱۳۳ مدال برنز این رقابت‌ها را به دست آورد. «لان» و «یانگ» از چین نیز رتبه‌های اول و دوم (مدال طلا و نقره) این رقابت‌ها را به دست آوردند.

همچنین در رده سنی جوانان و در فینال دارحلقه، امیرمحمد رحمانی با نمره ۱۲.۹۶۶ موفق به کسب مدال نقره شد. دیگر فینالیست ایران در  دارحلقه ابوالفضل نیکخو بود که هشتم شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
170اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

تاریخ‌سازی در ژیمناستیک: الفتی بالاتر از قهرمان المپیک | ورزش سه