کد خبر : 2132047 | 18 خرداد 1404 ساعت 16:12 | 55.4K بازدید | 27 دیدگاه

اطلاعیه شدید اللحن فوتبال امارات:

جریمه فوق سنگین دو ملی‌پوش به دلیل تخلف اخلاقی

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال امارات، دو بازیکن این تیم را کنار گذاشت.

جریمه فوق سنگین دو ملی‌پوش به دلیل تخلف اخلاقی

به گزارش "ورزش سه"، اتحادیه فوتبال امارات امروز (یکشنبه) اعلام کرد که دو بازیکن تیم ملی این کشور از اردوی فعلی کنار گذاشته شده‌اند؛ این تصمیم پیش از دیدار حساس مقابل قرقیزستان در چارچوب رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2026 اتخاذ شد.

تیم ملی امارات خود را برای رویارویی با قرقیزستان در روز سه‌شنبه آینده آماده می‌کند. این مسابقه، آخرین بازی مرحله سوم مقدماتی آسیا برای صعود به جام جهانی است.

با توجه به نتایج قبلی، امارات موفق به کسب سهمیه مستقیم برای صعود نشد، اما راهی مرحله پلی‌آف آسیایی شده است؛ مرحله‌ای که شش تیم برای به دست آوردن دو سهمیه باقی‌مانده از قاره آسیا با یکدیگر رقابت می‌کنند.

در بیانیه رسمی اتحادیه فوتبال امارات آمده است:
«کمیته انضباطی اتحادیه فوتبال امارات در جلسه امروز خود، تصمیم به محرومیت ۵ جلسه‌ای خالد الظنحانی (بازیکن الشارجه) و سلطان عادل (بازیکن شباب الاهلی و هم‌تیمی سردار آزمون) از حضور در رقابت‌های داخلی گرفت.»

در ادامه آمده است:
«همچنین هر یک از این بازیکنان به پرداخت جریمه نقدی ۵۰۰ هزار درهم محکوم شدند و از فهرست تیم ملی بزرگسالان حذف شدند.»

2196725

طبق این بیانیه، تصمیم مذکور بر اساس آیین‌نامه انضباطی تیم‌های ملی اتخاذ شده است؛ چراکه این دو بازیکن در تاریخ ۷ ژوئن ۲۰۲۵ در اردوی تیم ملی مرتکب تخلف انضباطی شده‌اند.

تیم ملی امارات که با هدایت سرمربی رومانیایی خود، کوزمین اولاریو به میدان خواهد رفت، روز سه‌شنبه ۱۰ ژوئن ۲۰۲۵ به مصاف تیم ملی قرقیزستان می‌رود.

دیدگاه‌ها