کد خبر : 2132113 | 18 خرداد 1404 ساعت 21:53 | 15.8K بازدید | 7 دیدگاه

ماه عسل توخل در انگلیس تمام شد!

پس از نمایش ضعیف در مقابل تیم ضعیفی مثل آندورا، توماس توخل با همه مشکلات تیم مواجه شد و زیر ذره‌بین رسانه‌ها و کارشناسان قرار گرفت.

ماه عسل توخل در انگلیس تمام شد!

به گزارش "ورزش سه"، یک نمایش خسته، کُند و پرزحمت مقابل تیمی ضعیف در جام جهانی؛ جایی که گاهی حتی یک پیروزی پرگل و قاطع هم کافی نیست، چه برسد به بردی کمرنگ و غیرقابل‌قبول.

توخل، سرمربی انگلیس، مشکلاتی را به ارث برده، چندتایی هم خودش خلق کرده و حالا حس دژاوو را به همه داده. مطمئن باشید که در جایی، گرت ساوتگیت لبخند کنایه‌آمیزی بر لب داشت.

این صحنه برای تیم ملی انگلیس آشناست، چرا که در گروهی آسان برای صعود، بازی مقابل تیم‌های ضعیف همیشه خطرناک است. استیو مک‌کلارن در سال ۲۰۰۷ بیشتر از همه این را تجربه کرد؛ تیمش در نیمه اول برابر آندورا گل نزده بود و با سوت‌های اعتراضی هواداران مواجه شد. نهایتاً ۳-۰ پیروز شدند، اما مک‌کلارن با عصبانیت از نشست خبری بیرون رفت و فریاد زد: «هر چه خواستید بنویسید!»

انگلیس در ورزشگاه اسپانیول تا پایان نیمه اول گلی نزده بود، اما بازی‌شان کند، بی‌نظم و بدون هیجان بود. وقتی در پنج دقیقه ابتدایی بازی چنین روندی شروع می‌شود، نتیجه قابل پیش‌بینی است. عجیب‌تر از همه این بود که چرا توخل همچنان به جردن هندرسون – که تا آخر این ماه ۳۵ ساله می‌شود – اعتماد کرده است؛ بازیکنی که اولین بازی فیکسش را پس از تقریباً دو سال تجربه می‌کرد.

یا دن برن، مدافع نیوکسل که اصلاً در قامت یک ملی‌پوش انگلیس ظاهر نشد. او بیشتر شبیه نسخه بی‌کیفیتی از هری مگوایر بود که فقط به‌خاطر قدرت سرزنی‌اش در ضربات ایستگاهی در زمین حضور داشت.

کول پالمر که در یورو به عنوان بازیکن تعویضی عالی ظاهر شد، هنوز در ترکیب اصلی تیم ملی انگلیس درخششی نداشته. مورگان راجرز کاملاً بی‌رمق بود. جود بلینگام هم در میان این وضعیت سردرگم و گرفتار شد.

هری کین گل مهم بازی را به ثمر رساند؛ پاس رو به جلوی کرتیس جونز، دفاع آندورا را باز کرد و پاس گل نونی مادوئکه، پس از برگشت شوت اول کین، منجر به گل شد.

2196876

حداقل برخلاف دوران مک‌کلارن، توخل صادقانه حرف زد. او بی‌محابا انتقاد کرد، از ناراحت کردن بازیکنان ابایی نداشت و اهل به چالش کشیدن غرورشان بود. از نظر توخل، هیچ خطری در گفتن حقیقت به بازیکنان وجود ندارد.

توخل گفت: «چه ریسکی؟ شما در ورزشگاه بودید. باید به شما بگویم بازی خوبی بود و خوشحالیم؟ تنها خطری که است این است که شما ماجرا را بزرگ کنید و چیزی بسازید که اصلاً اتفاق نیفتاده. هر چیزی که گفتم، قبلاً به تیم هم گفته‌ام. هیچ آسیبی وارد نشده.
ما راضی نبودیم و هیچ بازیکنی هم از عملکردش خوشحال نیست. چرا باید مربی خوشحال باشد؟ و چرا باید از گفتنش خجالت بکشیم؟ اگه بخواهیم بهتر باشیم، اول باید بپذیریم که از عملکردمان راضی نبودیم، مخصوصاً در پایان هر دو نیمه.»

2196879

او ادامه داد: «از طرز برخورد در دقایق پایانی خوشم نیامد. از انرژی و روحیه‌ تیم خوشم نیامد. در پایان بازی، انگار عجله‌ای نداشتیم. با آتش بازی کردیم. ما آنطور که باید در یک بازی مقدماتی جام جهانی بازی کنیم، بازی نکردیم.»

توخل تأکید کرد که این انتقاد صریح شامل خودش هم می‌شود و همیشه خودش را نیز مسئول می‌داند. اما همچنین مشخص بود که قرار است یک بررسی جدی و سخت درباره‌ این نمایش صورت بگیرد. با این حال، سرمربی انگلیس انتظار دارد مقابل سنگال در بازی دوستانه سه‌شنبه، واکنش قدرتمندی ببینند.

دیدگاه‌ها