کد خبر : 2132201 | 19 خرداد 1404 ساعت 10:47 | 69.4K بازدید | 221 دیدگاه

تریلر پایانی در لیگ ملت‌ها

روناالدو گل زد، مصدوم شد، جام برد و اشک ریخت!

کریستیانو رونالدو نقش یک قهرمانی تیم ملی پرتغال در لیگ ملت‌های اروپا در شبی به یاد ماندنی را ایفا کرد.

روناالدو گل زد، مصدوم شد، جام برد و اشک ریخت!

به گزارش "ورزش سه"، جام بعدی هم برای رونالدوی ۴۰ ساله به عنوان فوق ستاره فوتبال دنیا به دست آمد. پرتغال در فینال لیگ ملت‌ها تیم قدرتمند اسپانیا را با نتیجه ۳-۵ در ضربات پنالتی شکست داد و این عنوان ارزشمند را از آن خود کرد.

رونالدو پیش‌ از این در مرحله نیمه‌ نهایی این مسابقات نشان داد که حتی در ۴۰ سالگی همچنان یکی از بهترین‌ها است. او گل پیروزی ۱-۲ مقابل آلمان را به ثمر رساند. یک‌شنبه شب، گل تساوی رونالدو بود که پرتغال را به بازی بازگرداند و باعث شد اسپانیا پس از ۱۹ بازی ملی بدون شکست، طعم باخت را بچشد.

2197048

دقیقه ۶۱: این ستاره بزرگ گل می‌زند. نونو مندز توپ را به مرکز محوطه جریمه می‌فرستد و رونالدو از فاصله پنج‌ متری گلزنی می‌کند. ورزشگاه به لرزه درمی‌آید و شعارهای «رونالدو، رونالدو» در آلیانز آرنا طنین‌انداز می‌شود. این گل ملی شماره ۱۳۸ رونالدو در دویست و بیست و یکمین بازی است که هر دو عدد رکوردی جهانی محسوب می‌شوند.

رونالدو پیش از آن نیز در نیمه اول در مرکز توجه بود. گل تساوی ۱-۱ پرتغال در دقیقه ۲۶ توسط مندز برای مدت طولانی از نظر آفساید بررسی شد. رونالدو و میکل اویارسابال از اسپانیا داور این مسابقه را تحت فشار قرار دادند. زمانی که داور بالاخره گل را تایید کرد، رونالدو با مشت گره‌ کرده و حالت چهره‌ای تحریک‌آمیز به سمت بازیکنان اسپانیایی جشن گرفت.

2197047

رونالدو تحریک می‌کند، گل می‌زند و جشن می‌گیرد!

پرتغال برای دومین بار قهرمان لیگ ملت‌ها شد، پس از آن که موفق به فتح جام قهرمانی اولین دوره این رقابت‌ها در سال ۲۰۱۹ شده بود. پس از پنالتی‌هایی پرتنش، اشک در چشمان این فوق‌ ستاره پرتغالی حلقه می‌زند و بارها صورتش را از اشک پاک می‌کند.

اسپانیا شروع بهتری داشت.

دقیقه ۲۱: لامین یامال توپ را به‌ صورت سانتر به محوطه جریمه می‌فرستد. دفاع پرتغال توپ را دفع نمی‌کند و مارتین زوبیمندی از فاصله پنج‌ متری توپ را به دروازه می‌فرستد تا حساب کار ۰-۱ شود.

ویدئو: 378630

دقیقه ۲۶: واکنش سریع پرتغالی‌ها توسط نونو مندز به نمایش درمی‌آید. این مدافع چپ از جناح چپ به درون محوطه جریمه نفوذ می‌کند و با شوتی قدرتمند توپ را به گوشه سمت راست دروازه می‌فرستد.

ویدئو: 378632

پرتغال به بازی برمی‌گردد اما اسپانیا همچنان تیمی فعال‌تر و برتر نشان می‌دهد. پدری پاس فوق‌العاده‌ای به اویارسابال می‌دهد. این مهاجم نیز با خونسردی از فاصله نزدیک گل می‌زند تا حساب کار ۱-۲ شود.

ویدئو: 378634

همه نگاه‌ها به یامال دوخته شده بود. دو بازیکن از رئال سوسیداد هم برای اسپانیا بازی می‌کردند: اویارسابال و زوبیمندی که هر دو در تیمی حضور دارند که فصل را در رده یازدهم لالیگا به پایان رسانده است. یامال عملکرد کم‌ رمقی داشت، تا این که جنون سی آر سون در مونیخ فرا رسید!

رونالدو گل تساوی را به ثمر رساند، اما انرژی کافی برای ادامه نداشت. در دقیقه ۸۸ به دلیل مصدومیت مجبور به ترک زمین شد. درست مانند فینال یورو ۲۰۱۶ و این برنده پنج توپ طلا این بار هم از کنار زمین شاهد پیروزی تیمش بود.

ویدئو: 378638

شرایط در وقت‌های اضافه نسبتاً آرام بود. در نیمه اول وقت اضافه، یکی از هواداران از بلوک ۲۰۳ به جایگاه رسانه‌ها در بلوک ۱۰۳ سقوط کرد. حدود ۴۰ مامور امنیتی و امدادگر به سرعت وارد عمل شدند.

تنها در ضربات پنالتی بود که آلیانز آرنا بار دیگر به وجد آمد. دیه‌گو کاستا پنالتی آلوارو موراتا را مهار کرد و سایر بازیکنان هر دو تیم پنالتی‌هایشان را تبدیل به گل کردند. رونالدو ابتدا نتوانست تماشای آن را تحمل کند اما سرانجام همه احساساتش فوران کرد. سی آر سون سومین عنوان ملی‌اش را با چشمانی اشکبار جشن گرفت.

جام در پایان بازی به این ستاره بزرگ اهدا شد، آن را بالا برد و با لبخندی گشوده درست مثل کسی که برای اولین بار در دوران حرفه‌ای‌ فوتبالش قهرمان شده است، مشغول جشن و شادی شد.

2197046

دیدگاه‌ها